ovako..aerox mi je super radio 2 dana,i opet mi je crko 5km od kuće tj došo na benzinsku i taman da ću ga ugasiti,on se sam ugasi...probam ga upaliti i neće,curi gorivo iz airboxa i naravno sviječica mokra...setup je u potpisu,karb je MF 17,5....igla je bila na drugom zubu odozgora i dizna je 84...na punom gasu sam provjeravo sviječicu i dobre je boje..danas sam spustio iglu do dolje i pustio ga da radi u leru da vidim kakva je sviječica(bila je opet mokra i crne boje)..sad me zanima šta da napravim,jer moguće da moram još manju diznu stavit na taj karb i Malossi Sport 70ccm ili bi još nešto morao..Igla u karbu je A12
O majstore, sad mi te već zbilja žal, ja osobno više ne znam kaj ti bi rekel da pomogne...ako sve štelaš kak pišeš a nikak ga naštelati onda zbilja ne znam!
Ovo sa gorivom, zna se desit ak nespretno montiraš čašicu da zaglozdiš plovak i on stalno pušta benzin pa ti možda zato preljeva, nije na odmet provjerit i usisne lamele jel rade svoj posel, mžda ne zatvaraju dobro, si ih izrezal točno po serijskima?
Kod fergazera ne bi smjelo biti ništa jer je nov, i takve greške su mi zbilja smiješne, meni to vuče na mogući neki drugi problem...ne znam
Jer da mene jebe tak fergazer a da je nov hitil bi ga u tri pizde materine, ali to je vjerujem pa nemoguće da on nekaj sere, jer sam dva takva pregledal i po nićem skoro osim po setupu nisu bila drugaćija od Dellorta 17.5... Tak da probaj od nećeg krenut i počni eliminirat stvari za koje si 100% siguran da rade, i onda buš došel do problema!