Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

Ručno skidanje variomata??????????

<< < (2/7) > >>

zemo323:

--- Citat: tomislav.piskac.5 - 09 Lipanj, 2012, 15:09:32 ---Hvala na savjetu prijatelju se sve raspalo u vožnji kad je ručno stezal kad je mjenjal rolice pa me zato zanima

--- Kraj citata ---
vjerovatno nije dobro zategao ili nije dobro legao variomat..
Moj je bio dobro stegnut i tako sam presao nekih 1000km i stavim ZX-a i nakon nekih 30ak km sa zx-om odavije mi se variomat i napravi sranje, tako da je sve moguce..
Pistolj, mislim da bi toga tribalo bit po trgovinama tipa nekadasnjeg Peveca

tomislav.piskac.5:
Pretražio sam sve trgovine u svome kraju ali ga nisam uspio nači pištolj
budem probal promjenit rolice i dobro ručno stegnut valjda mi se neče otpustit

Grale:
el.pištolja nemaš kod nas ispod 3000 kn...
a kaj se tiče tvog problema,on nije u rolicama jer je to serijska gramaza i s njima bi trebal najbolje ić,radije traži krivca negdje drugdje

Iwo SR Tuono:
koliko vidim imaš ditecha, znači drame oko poštolja su nepotrebne

ono što je potrebno je okasti ključ 32 za uhvatit kontru na krunici koja dođe prije ventilvara i kiloključ koji može zategnut 45Nm sa natikačem 17mm za maticu

to je jedini ispravan način za skinut i stavit vario na moriniju

tomislav.piskac.5:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 09 Lipanj, 2012, 15:40:53 ---koliko vidim imaš ditecha, znači drame oko poštolja su nepotrebne

ono što je potrebno je okasti ključ 32 za uhvatit kontru na krunici koja dođe prije ventilvara i kiloključ koji može zategnut 45Nm sa natikačem 17mm za maticu

to je jedini ispravan način za skinut i stavit vario na moriniju

--- Kraj citata ---

Hvala pijatelju na dobrom savjetu nemam kilo ključ ali budem probao s običnom gedorom stegnuti čim jače budem mogao

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju