Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
Ručno skidanje variomata??????????
tomislav.piskac.5:
--- Citat: Grale - 09 Lipanj, 2012, 15:37:44 ---el.pištolja nemaš kod nas ispod 3000 kn...
a kaj se tiče tvog problema,on nije u rolicama jer je to serijska gramaza i s njima bi trebal najbolje ić,radije traži krivca negdje drugdje
--- Kraj citata ---
Neznam kaj da ti velim nekak skoro nikakvog iskustav kaj se skutera tiče budem probal opet stavit stare rolice pa budem videl kaj se bude događalo
3alfa3:
--- Citat: tomislav.piskac.5 - 09 Lipanj, 2012, 14:44:52 ---Zanima me dali je pametno ručno skidat variomat i dali ču ga moči zategnuti da mi se ne otpusti
--- Kraj citata ---
Ne da je pametno, nego je i jedino ispravno to radit rucno
steeef:
nisam videl prije temu..
kak sam ti već rekel prek telefona i dok si bil kod mene,remen je novi i rolice i treba neko vrijeme da sjedne..rolice si trebal uzet 6.6 al kolko se sjećam imaš bijeli centralni i kak sam rekel to ga jebe.
@ grale,moj pištolj nie koštal 3 iljade kn,haha
Grale:
--- Citat: steeef - 10 Lipanj, 2012, 14:05:42 ---nisam videl prije temu..
kak sam ti već rekel prek telefona i dok si bil kod mene,remen je novi i rolice i treba neko vrijeme da sjedne..rolice si trebal uzet 6.6 al kolko se sjećam imaš bijeli centralni i kak sam rekel to ga jebe.
--- Kraj citata ---
druga je stvar kad nema serijski centralni,to nije napomenul...
u rolicama nije problem,al more stavit 0,2 lakše
--- Citat: steeef - 10 Lipanj, 2012, 14:05:42 ---
@ grale,moj pištolj nie koštal 3 iljade kn,haha
--- Kraj citata ---
je aj ga najdi pri nama ponovo... :icon_biggrin:
sad ima za kupit samo makitinih i bošovih na bateriju i nema ih ispod 3 soma kn ;)
steeef:
--- Citat: Grale - 10 Lipanj, 2012, 14:25:20 ---druga je stvar kad nema serijski centralni,to nije napomenul...
u rolicama nije problem,al more stavit 0,2 lakšeje aj ga najdi pri nama ponovo... :icon_biggrin:
sad ima za kupit samo makitinih i bošovih na bateriju i nema ih ispod 3 soma kn ;)
--- Kraj citata ---
ma đabe je govorit kad te niko ne doživljava kaj veliš.
netrebam tražit pištolj kad ga imam :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju