Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

Ručno skidanje variomata??????????

(1/7) > >>

tomislav.piskac.5:
Zanima me dali je pametno ručno skidat variomat i dali ču ga moči zategnuti da mi se ne otpusti

Stavio sam gore malo preteške rolice pa slabo vuče 6,8 ide jedva 70 a sa prijašnjim rolicama je išao 90 i imao je dobro ubraznje sa tim rolicama se sve to izgubilo  ???

zemo323:

--- Citat: tomislav.piskac.5 - 09 Lipanj, 2012, 14:44:52 ---Zanima me dali je pametno ručno skidat variomat i dali ču ga moči zategnuti da mi se ne otpusti

Stavio sam gore malo preteške rolice pa slabo vuče 6,8 ide jedva 70 a sa pijašnjim rolicama je išao 90 i imao je dobro ubraznje sa tim rolicama se sve to igubilo  ???

--- Kraj citata ---
mozes to rukom stegnut, nece se odpustit.. Ja sebi stezem rukom, sigurnije za navoj  :icon_thumright:

konig:

--- Citat: tomislav.piskac.5 - 09 Lipanj, 2012, 14:44:52 ---Zanima me dali je pametno ručno skidat variomat i dali ču ga moči zategnuti da mi se ne otpusti

Stavio sam gore malo preteške rolice pa slabo vuče 6,8 ide jedva 70 a sa pijašnjim rolicama je išao 90 i imao je dobro ubraznje sa tim rolicama se sve to igubilo  ???

--- Kraj citata ---

možeš,samo ga poslije blokiraj kako treba kada budeš stavljao natrag(i kada ga vadiš blokiraj dobro),al najbolje ti je ak imaš u blizini nekoga tko ima kompresor i pištolj da ti to skine i stavi

tomislav.piskac.5:
Hvala na savjetu prijatelju se sve raspalo u vožnji kad je ručno stezal kad je mjenjal rolice pa me zato zanima

tomislav.piskac.5:
dali ima neko neke informacije gdi bi se mogel kupil pištolja za stezanje na strurju i kolko on košta

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju