Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 10 Gostiju pregledava ovu temu.
jucer ja projurio sa jedno 120 uz murju u naselju i imao plavu rotirku na krovu, ne znam zasto al nisu krenili zamnom
Citat: KEEWAY - 02 Siječanj, 2014, 02:29:10jucer ja projurio sa jedno 120 uz murju u naselju i imao plavu rotirku na krovu, ne znam zasto al nisu krenili zamnom Pitam se pitam zasto nisu
U subotu sam se bacio niz stepenice, jer sam se kladio s frendom u 50kn da cu slomit neku kost. Sinoc,slucajno otisao iz birtije bez da platim racun.Kasnije se sjetim,vratim se nazad platit i ispadne da nemam dovoljno para u novcaniku.
Nisam Samo sam se sav natukao,sutra me sve bolilo,ali nista od prizeljkivanoga loma Takodjer sam i krao pića ljudima sa šanka i stolova,što mi je jedan od najnizih poteza u zivotu
Disi Toza kuco stara ognjiste bez zara, jel jos zajebavas ljude? Ne mogu se sjetiti trenutno zasto si me spalio, al znam da sam ti j#bo sve po spisku!!!
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
A jbt pa kud baš njih,definitivno večer kad si trebal ostat doma
Citat: Tomi_ZG - 09 Veljača, 2014, 14:36:59A jbt pa kud baš njih,definitivno večer kad si trebal ostat domaa eto, trebao sam... riješit ću i to, malo bit OPET bez vozačke, al ću se zato vratit sa Bravom ...
Jednostavno tablu dole i gass...ak su brzi nisu luđi