više ne pijem, oženio se i dobio kindera (pare za alkohol odu na pelene)
ne mogu reći da je najluđe no ipak je doživljaj, što se ne sjećam dok sam bio pijan, no pričaju mi da je bilo ovako
izlazak sa cugom za zagrijavanje (neka šverc vodka, gorki list i pelin u kombinaciji ispijanja iz boce sa red bullom) u katakombama (osijek) i laganice put pod noge za tvrđu (udaljenost 1km)
na pola mosta preko drave sam imao blackout, nadošao u bircu miss men (bliži centar grada) gdje sam bario curu težu od mene za kojih 50ak kg i govorio sam joj kako nije sve u ljepoti i nek se jebe za starog dečka jer ima pastuha kraj sebe koji je voljan raditi svašta
u tom trenutku sam uzeo njenu torbicu (u koju stane šunka od 30ak kila) i izrigo sam dušu u nju
ponovni blackout
budim se na bezni kod višnjevca (15ak km od zadnje lokacije) tj. nadolazim jer sam pokupio bankinu i razbudio me aparat za zalijevanje trave
nigdje ni žive duše, izađem na cestu i nakon 20ak minuta zaustavim lika da me odveze do tvrđe
tamo nađem ekipu sa kojom sam krenio cugat, nastavljamo udarat po žesti, blackout, budim se na čepinskoj kod omv-a (10ak km od tvrđe) u autu u zagrljaju neke plavuše koja mi govori da me našla na klupici kako hranim nekog psa sa burekom (od mesa) i jecam da nemam para za još jedan a gladan sam
ženska me povezla nazad do tvrđe, daje mi broj da joj se javim ako sam za akciju jer sam ju iznenadio s obzirom u kakvom sam stanju bio.....
dalje je sve samo sjećanje....