Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Project BB chapter 2

<< < (10/28) > >>

gumy:
nema to veze s brtvama, osim ako nisi nasipao vodu u sistem pa da ti pušta brtve glave ili ispod cilindra i da je napunio cilindar ili karter vodom

bjela04:
sipao sam antifriz i motor mi se gadno pregrijava ne radi ni minutu dvije odma sve vrelo okolo, cilindar ne smijem ni pipnit koliko je vruc a crijeva hladna, pogledat cu danas da izvadim termostat ako je opce unnutra

runner_sp180:
jebiga trebo si otvorit sve onda jos dok sam ja bio ali ti se zuris s time da sto prije sklopis a sad na kraju ces ga sklopit puno kasnije vec si planiro.. taj cudan rad me nekako podsjeca na vakuum jer mi je slicno bilo na mome, nije valjao vakuum ventil i motor je palio ali na gas uopce nije reagirao i stalno je crkavao .. provjeri dal si dobro pospajo ta crijeva za vakuum dal je sve zabrtvljeno, otvori karburator obavezno vrlo lako moze bit do njega, vidi da prirubnica nije pukla gdje

bjela04:
a kad sam kreten pa zurim -.- ma dobro je sve spojeno iz bloka ide dole na pumpu goriva a iz karba ide u onaj ventil ispod posudice s gorivom, prirubnica je malo rec ispucala mislio sam da je ona i da na njoj vuce zrak ali opet to nije razlog slaboj kompresiji, kad sve poskidam dole vidit cu kakvo je stanje unutra! karb je otvaran i sve je dobro u njemu, dizna nije zacepljena, i ima goriva u casici uvijek! da napomenem da kad ga hocu upalit cesto puca iz auspuha ali ono slabo jako, pali samo s gasom drugcije ne ide -.-

EdoSP:

--- Citat: bjela04 - 14 Lipanj, 2012, 17:51:26 ---a kad sam kreten pa zurim -.- ma dobro je sve spojeno iz bloka ide dole na pumpu goriva a iz karba ide u onaj ventil ispod posudice s gorivom, prirubnica je malo rec ispucala mislio sam da je ona i da na njoj vuce zrak ali opet to nije razlog slaboj kompresiji, kad sve poskidam dole vidit cu kakvo je stanje unutra! karb je otvaran i sve je dobro u njemu, dizna nije zacepljena, i ima goriva u casici uvijek! da napomenem da kad ga hocu upalit cesto puca iz auspuha ali ono slabo jako, pali samo s gasom drugcije ne ide -.-

--- Kraj citata ---

meni je bilo svjecicu zajebalo,pogledaj nju,kad sam to promijenio onda je palio bez problema,ali ne znam gdje da skopcam taj vakum iz male posudice,imam mikuni karb

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju