Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Project BB chapter 2

<< < (11/28) > >>

bjela04:
3 sam promjenio i isto :S kupi negdje gdje ima razvodnik iz tri dijela pa spoji vakum s bloka i preostala dva crijeva na tu spojnicu i radi

bjela04:
evo mali update... masina je danas lagano rastavljena i nasao sam ne jedan vec dosta problema koji su vjerovatno uzrok losem radu itd! prvo sam skidao spuh i kad sam skinuo granu vidim ono sizne kapljice vode na ispuhu cilindra i nak aj dobro idemo dalje, skidam kapu, racunam da je termostat bio glavni problem pregrijavanja jer je samo cilindar bio pre pre vruc a crijeva skoro hladna i skinem kapu kad ono WTF nema termostata nak aj dobro gledam u cudjenju racunajuci koji bi k. mogao bit da ne tjera vodu kroz crijeva, ok ajmo dalje, glava na redu, skinem glavu i tu sam imao sta i vidjet i tu nailazim na ajmo rec uzrok problema, kako u glavi ima gumena okrugla brtva fali jedno 5 mm brtve, znaci praznina i i onda su mi bile jasne one kapljice vode na ispuhu ( kontam da radi toga nije ni htjeo palit ni radit normalno... ajmo dalje cilindar na redu skinem njega brtva iza kao iz prastoljeca neka O.o klip i cilindar su u relativno dobrom stanju, riseva ima koji se vide golim okom ali noktom se ne mogu napipat... karike od topline se sljepile za klip ali nisu zapekle nego laganini samo malo podbo sarafcigerom i odvojile se odmah bez problema... sad ne znam dali da uzimam novi klip ili su samo dovoljne karike nove? dalje, vidim propeler vodene ali se ne okrece, racunam puko mikroremen, skinem uljnu i sve i gledam i mikroremen na mjestu sve se uredno okrece i osovina vodene ali propeler stoji i tu je problem pregrijavanja!?? evo malo slika... pozdrav

mislim da se vidi dio gdje fali komad brtve

walkay:
Kupi nove brtve i karike, ako je klip u dobrom stanju!

bjela04:
vjerovatno i vodenu drugu  :dontknow:

Iwo SR Tuono:
kakav fuš krvavi, vjerovatno je netko pokušao skinut vodenu a nije znao da se osovina impelera odvrće u kontra stranu pa ga je sj#bo
treba ti novi set za vodenu pumpu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju