Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Project BB chapter 2

<< < (9/28) > >>

toni095:
da nisi klip okrenija naopako?..

mhr-team:
za početak najbolje da uzmeš nove karike, to je najjeftinije... a možda ti riješi problem  :dontknow:

bjela04:
nisam ni skidao nista dole kako je bilo tako sam i stavio! slazem se s ovime da se ljudi mozda boje da budu ismijani ali gdje su oni "stari" clanovi koji imaju podosta iskustva s time? ne zelim nikog imenovat ali bar netko od forumskih majstora je imao slicnu ako ne i istu situaciju pa bi mogao ponesto napisat o tomre! stazicu u pravu si to je zasad najjeftinija solucija, na koju brtvu ciljas speed!? danas ili sutra ide masina na stol i lagano rasklapanje, plan je bio cekat iducu placu i uzet klip i cilindar novi u kompletu, jest malo puno novca ali ako je ovo u kur*u onda cu morat, ali prvo rastavit pa vidit sve kako je i sta je!

gumy:
to si trebo napraviti prije montiranja mašine.

pregledati semeringe radilice, vidjeti kolko radilica i dali ima lufta na ležajevima i na klipnjači, skinuti glavu i pregledati garnituru,  prebrtviti nanovo i gotovo.

bjela04:
decko koji mi je prodao masinu je rekao da je masina beba i da je lik prije njega stavio nove lezajeve radilice i semeringe, cinio mi se ok skroz i vjerovao sam mu na rijec, kad sam tek stavio masinu na motor bez auspuha i zakurblao bila je puno puno bolja kompresija nego kad sam ga upalio ( nece opce da pali kurblo sam ga pola sata) tako da mi nije jasno sumnjam na karike ali opet mi ulazi u glavu mogucnost da je pukla brtva pa da pusta kompresiju mozda?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju