Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Project BB chapter 2

<< < (8/28) > >>

bjela04:
bit ce nova termogrupa izgleda nema druge -.- stazicu svaka cast ali nitko drugi da se nije udostojio napisat nesto!? ocito ovo vise nije mjesto na kojem se moze dobit pomoc  :dontknow:

EdoSP:

--- Citat: bjela04 - 13 Lipanj, 2012, 22:04:22 ---bit ce nova termogrupa izgleda nema druge -.- stazicu svaka cast ali nitko drugi da se nije udostojio napisat nesto!? ocito ovo vise nije mjesto na kojem se moze dobit pomoc  :dontknow:

--- Kraj citata ---

ma evo sve pratim i citam,ali ne znam kako bih ti pomogao,i kod mene je ista situacija,ako ce ti biti lakse pogledaj moju temu u garazi,i onako sve ja pisem  :sad1:

runn_it:

--- Citat: bjela04 - 13 Lipanj, 2012, 22:04:22 ---bit ce nova termogrupa izgleda nema druge -.- stazicu svaka cast ali nitko drugi da se nije udostojio napisat nesto!? ocito ovo vise nije mjesto na kojem se moze dobit pomoc  :dontknow:

--- Kraj citata ---
Mislim da se ljudi vise boje napisati sto misle jer se boje da budu ismijani sta se konstano dogadja na svim topicima.

Tomi_ZG:

--- Citat: runn_it - 13 Lipanj, 2012, 22:56:01 ---Mislim da se ljudi vise boje napisati sto misle jer se boje da budu ismijani sta se konstano dogadja na svim topicima.

--- Kraj citata ---
Slažem se s ovime,a i bolje da ne pišu ništa ako neznaju,a i većinom se samo nagađa,ja bi ti drage volje pomogao ali ak nisam siguran u nekaj rađe neću lupetati bezveze  :icon_thumright:

speed__100:
Nemas sta razmisljat ako kurbla ne pruza nikakav otpor skidaj glavu i cilindar da vidis u kakvom je stanju,ako imas srece mozda se samo radi o puknutoj brtvi ili pak da nije glava dovoljno zavrnuta.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju