ev da se ja javim malo
skuter je predobar, ima ljep ovjes, 13 cola felge, naprjed nazad disk, kadkad pise grimeca kadkad nepise nista na kljestima.. masina je honda vertical ko na hondi sfx... mana im je variomat i remen... te naravno blikirana struja i niskonaponski namotaji..
ako ides na base setup, uradi kosto je gore na linku prikazano i etogac.. za jace setupe namotaje od peugeota i cdi od minarellija il neki trkeći cdi i šišaj...
karb na tom skuteru zna biti i keihin il kako se pise ili dellorto neki...
auspuh uz manje distance ti pase od peugeota al treba kod nekih malo pilat plastiku hladjenja preko ventilatora...
kit se da pripasat s peugeota al se moraju ili nove vodilice ili prosirit rupe na cilindru da pasu stare + neke distance blabla...
imas i kitova origigi zanju al nemoj uzimat u bibi karta zajebat ces se.. daju neki alu kit jeftino koji nemozes na nista zivo pripasat..
kosto si skuzio bolcen je 12mm a iglicasti lezaj je 12x17x13...
ako si probao udrit djir osim struje vidio si da mu je i blokiran prjenos.. to se rjesi jednostavno da se ubaci variomat od peugeota, speedfighta il neceg.. al bolcen ostavi hondin nece bit problema provjereno x puta...
remen ti je posebna prica na ovom skuteru... u sfx ide jako kratak remen a u x8r ide jako dug.. oko 830 a to je duze neg na gileri il sta ja znam.. al dimenija serijskog remena nije losa, vec ga variomat zeza i zato razvrtava od 50 prema krajnjoj koja je u najboljem slucaju 70 po satu nizbrdo...