ako ti je stavio ovaj softver koji sam ti rekao, onda odi u settings-->cyanogenMod settings-->performance. stisni ok--> cpu settings i stavi ovako
Min CPU frequency 19Mhz time si snizio minimalnu frekvenciju i u stand by-u nece trositi toliko baterije i općenito kada se ne koristi jer procesor radi na manjema taktu i samim time manje trosi.
Max CPU requency 729Mhz ovime si digao max brzinu procesora i time ubrzao rad...primjetiti ćeš razliku =)
stavi kvačicu na undervolt i na set on boot
to će ga ubrzati i produžiti vijek baterije.
ali nemoj očekivati nešto extra jer je to mala baterija.
meni izdrži do nekih 12 sati skoro pa konstantnog prčkanja, slušanja muziek i interneta
kak se to iskljuci? i kak pogasit ove neke programe koji se pale sa mobitelom,to ga samo usporava..skinuo sam advanced task manager i s njim ubijem te neke app al to se sve samo opet upali,npr preglednik,email,gmail i to.a ja to opce ne koristim na mobitelu.za sve imam operu mini.e da i sad kak je gore novi android slova z i y su zamjenila mjesta.kak to vratit.to me stalno zbunjuje kad pisem
instaliraj easy task killer. dobro radi svoj posao.a to za slova ne znam. i meni se okrenulo ali sam se naviknuo. nisam trazio kako okrenuti, ali sada cu pronjuskati, pa javim