Evo vivacity stigao doma ! Predihtan je arreche i sad je OK. E nisam napomenuo zašto sam stavljao novi karb. Na mješalici mi se po drugi put izvuklo crijevo od dovoda ulja pa mi je mašina što je i logično bila zaribala. Nabavio drugu skoro novu mješalicu za 250 KN, naručio preko mojskuter cilindar kit s poklopcem BGM original 50 cc i navedeni arreche 17,5 mm. Gore je i gianelli extra. Uspio mi je majstor sve to ukomponirati. Prije su bile rolice 7,5 g i originalni centralni. Sad mi je stavio nešto lakše rolice ne znam koje(nisu bile originalno zapakirane a nismo imali vagu) vjerojatno 5 g. To ćemo izvagati nakon 500 km i razrađivanja mašine kad budem došao na štelanje.Možda onda bude trebala neka druga težina rolica. Mašina sad dobrano dimi jer je jača mješavina. Na manjim okretajima radi onako kao da neko riga ali čim dodam gasa se to popravi. Naravno budući je novi kit prvih 500 km ne smijem dodavati gas do daske, tako mi je rečeno.Pri svakom novom tankanju o,5 dl ulja u rezeorvar + ono što isporuči mješalica u karburator. Ne znam možda je to previše pa zato i tako radi na malim okretajima. Evo za sada toliko, javim se nakon 500 km i ponovnog posjeta mehaničaru. Pozdrav svima i još jednom hvala na savjetima !