Općenito > Generalno o skuterima

Aprilia sr 50r ili Peugeot speed fight 2

<< < (3/4) > >>

Macak sf:
Imam ti doma oba dva skuta pa ti evo usporedbe  :icon_thumright:

ubrzanje - aprilia
krajna - aprilia
kočnice - oba imaju dobre kočnice
vožnja suvozaća - sf

mark055:
boli te briga za suvozača  :icon_biggrin: nećeš se ti vozit iza

giannelli:
aprilia drzi kvalitetu, pletena crijeva kocnica napriejd i iza, duplo veca povrsina kocione plocice nego u 90% skutera, veci hladnjak od piaggio grupacije itd. jedina mana, barem meni je sto se dosta visoko sjedi i sto je tvornicki na 130 gumi nazad i naprijed, kad se stavi 140 nazad dosta je laksi za vozit u okukama. i treba pazit na satove jer vole rikavat ne znam ni sam zbog cega. sto se tice suvozaca, svi su se meni zalili da preko rupa im odpadnu jaja/jajnici, i najlakse je vozit suvozaca kad se stisne uz tebe kao na r-u jer sjede vise od tebe.

nrg power je po meni bolji sto se tice voznje suvozaca, ali opet ima svoje nedostatke naspram aprilie. a peugeot nisam nikad vozio niti me privlaci, vjerujem da prave bolje aute nego skutere.

B.E.R.O.:
Speedfight,zasto??
Ima isto pletena crijeva kocnica,puno puno je udobniji i sa suvozacem i bez njega,ima odlicne kocnice.
Ubrzanje nema bog zna koje,krajnju ima ok.
I sto je najbinije jednostavan je za odrzavanje...
Neki kazu da mu je mana mono vilica,nije istina ako je ispravna i ako je amortizer ispravan nemas brige vecina ih je neispravno!
Original amortizer je najveci nedostatak toj vilici!!!
 :dontknow:
... da su Peugeoti toliko losi koliko ljudi govore nebi se toliko prodalo i kod nas i u svijetu,ja nikog tko ga je imao i odrzavao uredno nisam cuo da je nesto pljuvao po njemu??  ???

Aprilia nije losa sad sve ovisi sta ti zelis!!!
 :icon_thumright:

X-Thug:
iman sr-a od 2007-e pa mi nikad nije otisa sat na njemu, i sic mi nije bas najudobniji al na duge relacije mi to u neku ruku i pomaze da ne zaspem :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju