Općenito > Generalno o skuterima

Aprilia sr 50r ili Peugeot speed fight 2

(1/4) > >>

spaljenivk:
Znanima me koji motor je bolji ako je serijala ( ubrzanje, krajnja brzina, kočniće, vožnja suvozača ). Tražio sam po forumima ali ne mogu naći pravi odgvor?? 

EmirF121:

--- Citat: spaljenivk - 05 Lipanj, 2012, 11:26:48 ---Znanima me koji motor je bolji ako je serijala ( ubrzanje, krajnja brzina, kočniće, vožnja suvozača ). Tražio sam po forumima ali ne mogu naći pravi odgvor?? 

--- Kraj citata ---

Aprilia SR 50 R

Grale:

--- Citat: spaljenivk - 05 Lipanj, 2012, 11:26:48 ---Znanima me koji motor je bolji ako je serijala ( ubrzanje, krajnja brzina, kočniće, vožnja suvozača ). Tražio sam po forumima ali ne mogu naći pravi odgvor?? 

--- Kraj citata ---
po kojim si to forumima tražil pa nemres nać odgovor?

ivan_speedy:
Speedfight  :dontknow:  ::)

Grale:

--- Citat: ivan_speedy - 05 Lipanj, 2012, 11:50:39 ---Speedfight  :dontknow:  ::)

--- Kraj citata ---

--- Citat: spaljenivk - 05 Lipanj, 2012, 11:26:48 ---Znanima me koji motor je bolji ako je serijala ( ubrzanje, krajnja brzina, kočniće, vožnja suvozača )

--- Kraj citata ---
u ovom boldanom sigurno nije...znam da novi sr nije baš nekaj bajan za suvozača jer sam se vozil par puta s frendovima iza,ali koji 50-tak je?
eventualno to ide na stranu pežoa,ostalo je već bilijun puta rečeno, aprilia sr 50 r ,sve ostalo poslje nje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju