Općenito > Generalno o skuterima
Aprilia sr 50r ili Peugeot speed fight 2
Aprilia97:
na novom sru se nisam vozio..a na sfu jesam...ali svako svog konja hvali,meni je sf ugodamn,i kočnice su odlične,a i mjesto suvozača
Grale:
--- Citat: Aprilia97 - 05 Lipanj, 2012, 12:03:16 ---na novom sru se nisam vozio..a na sfu jesam...ali svako svog konja hvali,meni je sf ugodamn,i kočnice su odlične,a i mjesto suvozača
--- Kraj citata ---
ko hvali svog konja?ja da hvalim svog konja rekel bi mu ditech onda,a ne piaggio sr... ;D
uostalom ima milijun tema o dvojbama skutera 50 ccm i u 99% slučajeva sr je odnesel pobjedu,tak da mu priča o nenalaženju odgovora ne drži vodu...
Aprilia97:
--- Citat: Grale - 05 Lipanj, 2012, 12:12:47 ---ko hvali svog konja?ja da hvalim svog konja rekel bi mu ditech onda,a ne piaggio sr... ;D
uostalom ima milijun tema o dvojbama skutera 50 ccm i u 99% slučajeva sr je odnesel pobjedu,tak da mu priča o nenalaženju odgovora ne drži vodu...
--- Kraj citata ---
Pa nisam reko za nikog,nego govorim općenito...bilo bi glupo da sam ja sad reko baotian,ne? Najbolje je neka proba svaki skuter i vidi koji mu se sviđa :icon_thumright:
spaljenivk:
--- Citat: spaljenivk - 05 Lipanj, 2012, 11:26:48 ---Znanima me koji motor je bolji ako je serijala ( ubrzanje, krajnja brzina, kočniće, vožnja suvozača ). Tražio sam po forumima ali ne mogu naći pravi odgvor??
--- Kraj citata ---
Oba motora koja sam nasao kostaju oko 1000e aprilia serijala (2006 g), a sf(2005g) ima ZX, malossi variomat, mallosi rolnice i remene?
X-Thug:
uzmi apriliu bar zbog prednje vilice :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju