Pitanje za policajce koji ovo citaju,oni neregistrirani nece mi moci odgovoriti,ali ovi drugi mogu,ako se imaju muda predstaviti,iako ni to nije bitno jer se i tako zna tko je tko.
Vjerujete li vi u sve ove gluposti kojima su vam na akademiji napunili glave / isprali mozgove? (mislite li da ste bolji od nas "civila"?)
A pitanje za "derbi GP1" Zasto si odabrao taj posao ako ga ne volis?
Ja nebi isao u vojsku ako ne volim pucati po ljudima,nebi trenirao borilacki sport ako ne volim fizicke sukobe,nebi vozio utrke ako ne volim proklizavanje,nebi se bavio mehanikom ako ne volim prljave ruke.......
Ja mislim da su sve ovo samo opravdanja,a da ste zavrsili akademiju jer se volite praviti "ispravni,pravedni,uvijek na pravoj strani zakona,i zato jer na taj nacin dobivate moc da tlacite ljude koji vam to dopustaju"
Zakonom je izregulirana vasa zastita,da vam nitko ne moze nista,dok vi svih mozete tlaciti.
Masa se ne smije okupiti jer ste tada u manjini,i podosta ste slabiji=gubite moc.... ali zanemarili ste mentalitet nas Hrvata,koji mogu sve,ako za to postoji dovoljno dobar razlog,i u rat se islo "vilicama na tenkove" i dokazano je da sve mozemo jer imamo ono nesto. To su zaboravili i nasi u vladi,ali je samo pitanje vremena kada ce nas ovo stanje svih dotjerati da uzmemo pravdu,ono sto je moralno i eticki ispravno,u svoje ruke i da pokazemo kako i mi imamo pravo uciniti nesto dobro,bez icije kontrole i gaženja ljudi koji su uvjereni da to smiju.