Općenito > Propisi
što kad vas zaustavi policija
jure vd:
a kolika je uopće kazna ako završiš na valjcima tehničkog od strane policije i odeš iznad tih 50km/h...
3alfa3:
--- Citat: jure vd - 30 Lipanj, 2012, 14:14:00 ---a kolika je uopće kazna ako završiš na valjcima tehničkog od strane policije i odeš iznad tih 50km/h...
--- Kraj citata ---
700kn je mislim kazna za teh. neispravno vozilo i tablica se skida. KAd prodjes tehnicki, dobis tablicu nazad s tim da mislim da je taj drugi tehnicki uracunat u tih 700kn, al nebi tvrdio jer nisam probao ;D
zvonkec_92:
--- Citat: 3alfa3 - 30 Lipanj, 2012, 14:27:20 ---700kn je mislim kazna za teh. neispravno vozilo i tablica se skida. KAd prodjes tehnicki, dobis tablicu nazad s tim da mislim da je taj drugi tehnicki uracunat u tih 700kn, al nebi tvrdio jer nisam probao ;D
--- Kraj citata ---
a sta se desi ako recimo ko ima el blokadu,na teh ju upali i policajac zvisi na kraju,a ulovio te da skut ide preko 50.ocito je da u tom trenutku napravis budalu od njega.kaj onda?jel ipak platis 700kn ili ne?
3alfa3:
--- Citat: zvonkec_92 - 30 Lipanj, 2012, 15:18:41 ---a sta se desi ako recimo ko ima el blokadu,na teh ju upali i policajac zvisi na kraju,a ulovio te da skut ide preko 50.ocito je da u tom trenutku napravis budalu od njega.kaj onda?jel ipak platis 700kn ili ne?
--- Kraj citata ---
Naravno da ne platis, jer je skut prosao izvanredni tehnicki
jure vd:
veselo a ja metnuo leo vince TT ima 2 dana i bome se okreću za mnom ??? ...čuo sam da je samo kazna policije nekoliko tis..kuna,morat ću provjeriti ove šta im kazne nosim(poštar sam) ;D
u vodicama nesmješ izaći na magistralu da te motorist ne zaustavi,imamo i 4 na biciklama hehehe..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju