Općenito > Propisi

što kad vas zaustavi policija

<< < (10/13) > >>

SPecial:

--- Citat: derbiGP1 - 29 Lipanj, 2012, 17:16:34 ---Evo vrlo rado cu ti odgovorit zasto, zato sto pored svih sranja koja se dogadjaju tu i tamo nekome ipak uspijes pomoci, ja sam jedan zivot spasio i vec samo zbog smatram da je vrijedno truda. Sto se tice akademije... Sve sto su nam tamo napricali je gomila je sranja, trebalo nam je 2 sata u sluzbi da to skuzimo. Nema potrebe da ti se predstavljam javno, ako si blizu vrlo rado cu ti sve.objasnit i uz kavu ili pivo

--- Kraj citata ---

Zasto onda ne "preodgojite" ove koji imaju pogresne stavove i razmisljanja o svojem poslu.

3alfa3:

--- Citat: derbiGP1 - 29 Lipanj, 2012, 17:16:34 ---...ja sam jedan zivot spasio i vec samo zbog smatram da je vrijedno truda.
--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

--- Citat: SPecial - 30 Lipanj, 2012, 11:03:48 ---Zasto onda ne "preodgojite" ove koji imaju pogresne stavove i razmisljanja o svojem poslu.

--- Kraj citata ---

Pa niej to njegov posao. Btw, za odgoj su zaduzeni roditelji u ranim godinama zivota. Kasnije se moze upotrijebit poslovica - starog konja ne mozes naucit novim trikovima"

--- Citat: Jurich - 30 Lipanj, 2012, 09:29:59 ---pa da nakon sta popijete pivo napišeš mu kaznu... :laughing7:
--- Kraj citata ---

Bolje da popi pivu nego da zedan bude nadrkan do bjesnila  :toothy12:

SPecial:
A moj je posao trpiti sranja i gluposti od njih?

GR Man:
kad te zaustave oni rade svoj posa.. ti samo suti.. kasnije rjesavaj ako se da rjesit..

3alfa3:

--- Citat: SPecial - 30 Lipanj, 2012, 13:19:02 ---A moj je posao trpiti sranja i gluposti od njih?

--- Kraj citata ---

Ne tvoj je posao da ih na licu mjesta naucis pameti i namlatis ako ne slusaju  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju