Tehnički kutak > Napravi sam

Morini polutke na minarelli

<< < (6/9) > >>

Iwo SR Tuono:

--- Citat: Tadr3 - 04 Lipanj, 2012, 11:11:16 ---million dollar question

--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

dhorvat:

--- Citat: pajo - 04 Lipanj, 2012, 10:53:47 ---Imenjak nisam na tebe mislio.stvarno si neozbiljan ;D
Nego kako to da npr.morini neidu baš nešto naspram ostalih a ima tako uglađenu polutku?

--- Kraj citata ---

Kako to misliš nejdu? Pa serijski Dragster 50 je zvjer, utrkivao sam se protiv jednog tek što sam blokade sa svog roxa skinuo i bili smo tu negdje. Na krajnjoj sam mu tek polako odlazio  :laughing7:

luna500rr:

--- Citat: dhorvat - 04 Lipanj, 2012, 13:25:56 ---Kako to misliš nejdu? Pa serijski Dragster 50 je zvjer, utrkivao sam se protiv jednog tek što sam blokade sa svog roxa skinuo i bili smo tu negdje. Na krajnjoj sam mu tek polako odlazio  :laughing7:

--- Kraj citata ---

mislis formula?
dragster je s masinom ko i aerox hehe :icon_biggrin:

Tadr3:

--- Citat: luna500rr - 04 Lipanj, 2012, 13:37:58 ---mislis formula?
dragster je s masinom ko i aerox hehe :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

ima i dragi sa franco morini masinom, al su jakoooo rijetki, kod nas ih i nema brijem

EDIT: eo ga... cak taj sa morini masinom nije imao onu sugavu vilicu preko gume...

pajo:

--- Citat: dhorvat - 04 Lipanj, 2012, 13:25:56 ---Kako to misliš nejdu? Pa serijski Dragster 50 je zvjer, utrkivao sam se protiv jednog tek što sam blokade sa svog roxa skinuo i bili smo tu negdje. Na krajnjoj sam mu tek polako odlazio  :laughing7:

--- Kraj citata ---
Tako neki dojam sam stekao??ili je moj kinez stvarno peglao??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju