Tehnički kutak > Napravi sam
Morini polutke na minarelli
Tadr3:
--- Citat: neven92 - 04 Lipanj, 2012, 09:47:04 ---Da i ja odmah tu pitam, kolka je razlika izmedju pjadjovih i morini polutka? Jel velika razlika, ak je, koje su bolje onda? Pod razlika ne mislim na dimenzije xD
--- Kraj citata ---
neznam za kut, ali na njih bi bilo dobro stavit neki dulji remen
dhorvat:
--- Citat: neven92 - 04 Lipanj, 2012, 09:47:04 ---Da i ja odmah tu pitam, kolka je razlika izmedju pjadjovih i morini polutka? Jel velika razlika, ak je, koje su bolje onda? Pod razlika ne mislim na dimenzije xD
--- Kraj citata ---
Morini ima linearne polutke, piaggio nema skroz linearne, kut širenja kod morini je ravna crta, kod piaggio ja lagano zaobljena, ponašanje motora je dosta slično, jedino što kod piaggia lagano padnu okretaji prema krajnjoj kad se sve savršeno uštela, većinom je to nebitno :laughing7:
Tadr3:
sad me samo zanima remen, koko ce izdrzat... sad je 16.4... vidit cemo za mjesec dana
pajo:
--- Citat: dhorvat - 04 Lipanj, 2012, 09:08:15 ---Ajde dobro shvatio sam, a shvatite i vi mene da me nije bilo 2 godine na forumu pa sam možda i propustio jedan dio rasprava :toothy3:
--- Kraj citata ---
Imenjak nisam na tebe mislio.stvarno si neozbiljan ;D
Nego kako to da npr.morini neidu baš nešto naspram ostalih a ima tako uglađenu polutku?
Tadr3:
--- Citat: pajo - 04 Lipanj, 2012, 10:53:47 ---Imenjak nisam na tebe mislio.stvarno si neozbiljan ;D
Nego kako to da npr.morini neidu baš nešto naspram ostalih a ima tako uglađenu polutku?
--- Kraj citata ---
million dollar question
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju