Tehnički kutak > Napravi sam
Morini polutke na minarelli
Tadr3:
--- Citat: pajo - 04 Lipanj, 2012, 14:05:07 ---Tako neki dojam sam stekao??ili je moj kinez stvarno peglao??
--- Kraj citata ---
nije nista posebno dragster, osim sto se drzi u zavojima ko zakeljen unatoc maloj prednjoj gumi i mono vilici, i nesto sitno je laksi... al zato rezervar 8-9 litara :)
JogFromYamaha:
razlog kaj morini ide slabo je to da je los porting cilindra i slaba struja na tgb masini
prepeljes se na italjetovoj vodenoj verziji ili starom derbiju s morini masinom pa ces se malo cuditi
isto kak se minarelli s 97me ponasa
Tadr3:
e, jos sam najvazniju stvar zaboravio.... nema vise vibracija, ni najmanjih... mozda je to bilo do mojih starih polutki, ali ove nista ne proizvode
dhorvat:
--- Citat: Tadr3 - 04 Lipanj, 2012, 20:59:07 ---e, jos sam najvazniju stvar zaboravio.... nema vise vibracija, ni najmanjih... mozda je to bilo do mojih starih polutki, ali ove nista ne proizvode
--- Kraj citata ---
Malossi kevlar inače jako osjeti neravne polutke. :laughing7: Kod mene je taj slučaj :toothy3:
Tadr3:
--- Citat: dhorvat - 05 Lipanj, 2012, 09:37:44 ---Malossi kevlar inače jako osjeti neravne polutke. :laughing7: Kod mene je taj slučaj :toothy3:
--- Kraj citata ---
samo si moram nabavit onaj iglicasti lezaj za polutku jer ga izlupas dok ga izbijas van, a drukcije nejde
al nema ga nigdje u zagrebu, bas nigdje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju