Tehnički kutak > Napravi sam
Morini polutke na minarelli
Tadr3:
--- Citat: dhorvat - 03 Lipanj, 2012, 23:41:34 ---Aha. Onda dobro :toothy3:
Ali da se razumijemo, sa morini polutkom nikad nisam uspio dobiti tako brutalan start do 60 kao sa minarelli serijskom polutkom, istina Bog da sam doktoriral serijsku polutku, ali jednostavno linearna polutka ne može navuč takav moment kao ova koja je sj#bana da tako kažem jer okretaji nakon što skoče počnu tolko naglo padati da u tom trenutku padanja dobije moment jači nego što zapravo agregat daje. Al zato kasnije ide rupa iz koje se izvlačiš duuuugo dok te ostali pjađovci prestižu :laughing7:
--- Kraj citata ---
bas to :toothy3:
pajo:
ma linearna polutka je must have.mario je davno pisao da je znao da je takva razlika sa prvim kitom bi naručio polutku.
Ja sam imao polini i to je razlika kao kad sa zx-a pređeš na yasuni r...samo treba malo i prijenos uštimat nakon stavljanja polutke.više nema potrebe za toliko tvrđom centralnom.
Ali kako vindija kaže to več znamo dobre 3godine ;D
Tadr3:
nije bijeli tako tvrd, kazu 30% tvrđi od serijskog ali nije to bas tak u praksi, sad jos samo neka veca frga i brrrrrrrrmmmmmmm
dhorvat:
--- Citat: pajo - 04 Lipanj, 2012, 07:52:21 ---ma linearna polutka je must have.mario je davno pisao da je znao da je takva razlika sa prvim kitom bi naručio polutku.
Ja sam imao polini i to je razlika kao kad sa zx-a pređeš na yasuni r...samo treba malo i prijenos uštimat nakon stavljanja polutke.više nema potrebe za toliko tvrđom centralnom.
Ali kako vindija kaže to več znamo dobre 3godine ;D
--- Kraj citata ---
Ajde dobro shvatio sam, a shvatite i vi mene da me nije bilo 2 godine na forumu pa sam možda i propustio jedan dio rasprava :toothy3:
neven92:
Da i ja odmah tu pitam, kolka je razlika izmedju pjadjovih i morini polutka? Jel velika razlika, ak je, koje su bolje onda? Pod razlika ne mislim na dimenzije xD
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju