Tehnički kutak > Napravi sam
Morini polutke na minarelli
Tadr3:
--- Citat: JogFromYamaha - 03 Lipanj, 2012, 15:43:29 ---pase morini polutka nutra bez da pehas blok
--- Kraj citata ---
stanu u blok samo TGB, italjet formula, starija suzuki katana do 99... uglavnom od FRANCO MORINI masine pase, a od SUZUKI MORINI ili ti ga SR 50, suzuki katana iza 99 i ditech NE PASE !
a mozete i od piaggia stavit, samo kak kazu treba blok dosta zbrusit, al ja to ne zelim radit
IvanRox:
--- Citat: Tadr3 - 03 Lipanj, 2012, 15:51:24 ---stanu u blok samo TGB, italjet formula, starija suzuki katana do 99... uglavnom od FRANCO MORINI masine pase, a od SUZUKI MORINI ili ti ga SR 50, suzuki katana iza 99 i ditech NE PASE !
a mozete i od piaggia stavit, samo kak kazu treba blok dosta zbrusit, al ja to ne zelim radit
--- Kraj citata ---
ni ja naci stat ce u roxov blok
dhorvat:
--- Citat: Tadr3 - 03 Lipanj, 2012, 15:51:24 ---stanu u blok samo TGB, italjet formula, starija suzuki katana do 99... uglavnom od FRANCO MORINI masine pase, a od SUZUKI MORINI ili ti ga SR 50, suzuki katana iza 99 i ditech NE PASE !
--- Kraj citata ---
Admini ovaj post nek ide nekam u FAQ sa naglaskom na ovo poboldano
JogFromYamaha:
taj info znamo vec dobre 3 godine
dhorvat:
--- Citat: JogFromYamaha - 03 Lipanj, 2012, 23:16:07 ---taj info znamo vec dobre 3 godine
--- Kraj citata ---
Aha. Onda dobro :toothy3:
Ali da se razumijemo, sa morini polutkom nikad nisam uspio dobiti tako brutalan start do 60 kao sa minarelli serijskom polutkom, istina Bog da sam doktoriral serijsku polutku, ali jednostavno linearna polutka ne može navuč takav moment kao ova koja je sj#bana da tako kažem jer okretaji nakon što skoče počnu tolko naglo padati da u tom trenutku padanja dobije moment jači nego što zapravo agregat daje. Al zato kasnije ide rupa iz koje se izvlačiš duuuugo dok te ostali pjađovci prestižu :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju