Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Like a boss frajer
zašto bi zacvikao?
majko mila sta ima ludaka na ovom forumuako neznas napamet uzmi digitron iako je digitron za postotke racunat isto debela sramotaako ti pise da ide 1:25 to je onda 4% misungako pise 1:50 to je 2% misungi sad matematika za glupeako hoces 2% mjesavinu onda ti 2 posto u litri goriva je ulje znaci 20ml ulja na 980ml benzinasto znaci na 5l goriva ide 1 decilitar uljaako ti pise 4% onda je 4% u litri goriva ulje znaci 40ml na 960ml benzina i na hrvatski 2 deci ulja na 5l goriva j#bote ko vam je dao 2 iz matematike trebalo bi njega izmlatitibitno ti je iskljucivo sto proizvodac zeli a ne uljeznaci ako na masini pise 2% onda ide 2% neovisno o kantici s uljem
ali čekaj sad malo,čekaj, pa kaj nije 2 posto onda 10ml ulja na 4990ml goriva,iliti 1dcl ulja na 49.90dcl benzina, ili su me krivo učili matematici
zato jer je cep visoko znanstvena metoda doziranja ulja
evo baš san sad gleda u čep dvotaktola stane 16ml što je na litru goriva tj 1000ml oko 1,6%...znači treba uzest neku preciznu mjericu i livat točno 2% i ok
Pa precizno je onda na 5 litara staviti 6 čepova
stavis ko ja od oka, pa napravio 10-15% mjesavinu, dimio ko raba i ja se jos cudio sta nece upalit ujutro poslije 1. specijale