I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
sad mi nije jasno...https://www.scooter-attack.com/shop/#!/en/Gilera/Runner-50-2004-08-2005/Cylinders/70cc-Midrace/P1400188-Cylinder-Polini-Aluminium-70cc.html scooter attack kaze 10-11ks i da je najbolje koristiti 17,5 karb, pa to je onda ko neki malo jaci base?, scooter center kaze da vrti preko 11 000 ali ne pise jacina?
uz taj cilindar ti vise pase yasuni r jer mu je ispuh na 185°, mozda bi se u praksi pokaza dobar i na vecim okretajima od tih 10700 kako pisu iz polini-jayasuni city 16 bi se bolje slaga s nekim "low" midrace cilindrom (motoforce racing, italkit, metrakit sp2...) ne kazem da city 16 nebi funkcionira i s base kitom i to super, samo pricam o poklapanju powerbanda cilindra i spuha, i nacinu na kojem vozis, dal kruzas lagano s pola gasa ili ces stalno bit u ful gasu da ganjas rezonacu
stvarno zvuci obecavajuce, znam da se nesto pricalo da je s.eban nikasil na stage6-u, ali ovo je nova stvar pa mislim da su to sklepali, koje marke klip ide s snjim i zar nebi s tim kitom trebo neki malo jaci spuh od city 16?
Jbg ovo je ipak sport verzija kita,nije nikako u midrace klasi i na sport pro je uvijek isao stage6pro auspuh a city 16 je jaci ili su rame uz rame pa bi to trebalo da radi OK. Opet cucemo sta iskusniji kazu.
pa da sport pro to je meni neki slabiji mid a kad bi iso neki jaci spuh od sport pro-a to bi bio cistokrvni mid, bar ja mislim...ovdje na stranici od attacka se spominje nekih 15-16ks to sigurno nije s sport pro spuhom, a nis s nijednim drugim...eventualno sa tuniranim cilindrom svejedno izbor je pao na Polini Alu i city 16 Yasuni-a, vec je naruceno jednva cekam