Ja sam imao prije 3 godine baotian rocky 125, maximalna brzina po satu je nekih 95km/h potrošnja 3.5l , rolice su nekih 12 grama serijske , vuče odlicno s dvojicom , daleko bolji skuter od male deevtke. e sad ja sam na njemu imao nekih 6000km , relativno sam bio zadovoljan , ali racunaj na dosta loše kočnice ( zadnje slabe , prednje cvile jako) nakon određenog vremena počnu se plastike onak trest (treba ih malo dotegnut) , gume su također ziva plastika , na 2500km mjenjao sam selene na bloku motora, zatim akumulator koji je riknuo . Poslje zime sam moro promijenit oba dva ventila na gumama jer su pukli . Onda na nekih 4000km skuter pocinje trokirat gušit se itd. i nakon nekog vremena prestaje palit izgorili namotaji , nakon toga rastela li se ventili. Kad sam skido auspuh puknula je navojna šipka koja ide iz auspuha . I puno drugih sarafa se izlizalo i puklo. Uglavnom ja sam izludio s tim skuterom i nebi ga nikad vise kupio, dok naprimjer znam ljude koji su napravili 20000+ km i nisu imali nikakve vece kvarove, tako da je to ocito na kakvog naletis ... U svakom slucaju ako imas mogucnost uzmi nekog talijana, japanca.