Moje misljenje iako sam pocetnik,otkako sam kupio prvi skuter (SF3) provozao sam motore od pola ljudi iz svog grada i pezo je jedan od udobnijih motora ,bilo je havarija sa njim dosta sex-a oko masine rjesio sve i prodao prvom prilikom isao je solidno oko 80
,uzeo sam NRG mc2 i poprilicno sam zadovoljan ali sto se tice udobnosti motora 0000 bodova
aeroxa sam vozio (nije biou uperan tresh neki zesci) ljep motor koliko toliko udoban kada je dobro utegnut kida o tome nema sta puno za reci
yamha neos iako se cini malena i sve uopste nije kolega je ima i motor je serijala i stvarno kida zemlju spadam sa njega kada sjedim nazad
runner stari za njega nemam sta reci o5 kolega jedan ima runner pure jet motor jede zemlju ima malih nedosataka kao sto sam primjetio i vecina piaggio 50-setica vilice su im goli q....
runner novi motor je san snova kao i nrg power to ako ima para bilo bi najbolje da uzme oba sam vozio i imaju cistu 5 -cu od mene stim da su ovi pazeni i odrzavani
jet force nisam vozio ali po rijecima vlasnika dobar je sve osim ajnsprica udobrost i sve ,sto raspravljate oko tuninga mislim da i tu ima ljeka ali za pezo su ugl ima slabo djelova i malo ljudi ih radi i uzima,ima i dobrih jet-ova tuniranih
aprila sr mi se cini jako udoban motor a i ima dobre performanse
ugl od stariji modela sta god da uzima mislim da ce mozda biti motori dobri brzi ali nece dobiti neku posebnu udobnost
toliko od mene