problem je sledeci. skuter je bio kod majstora, radjena specijala klip 42 stavljen. on ga je postelao i sve odradjeno...
skuter je trokirao do jedno 5-10km/h i onda digne obrtaje na 8000 i vuce jako dobro. svjecicu sam gledao, smjesa savrsena.
potrosnja, ne znam kako ga je uspio tako ustelovat da trosi jedno 6 litara. (rezervar 5.20, posle 75km rezerva se pali).
nisam nista htio cackati, samo sam malo odvrnuo saraf da ispusta iz casice visak goriva i eto problema. odem krug da vidim kako ide i ispane saraf.(opet je trokirao dok ne krene malo)
sredio sam ja to sve drugim sarafom, ali sam morao skidati karburator. zavrnuto je sad sve znaci ne izbacuje nista goriva iz casice.
odem u grad sve normalno, ide kao sto je isao. gasio sam ga 2-3 puta isao potpuno isto. trokiranje na pocetku i onda ispali. ostavio ga mozda nekih sat vremena na parkingu, upalim ga on digne obrtaje i ne spusta. u voznji kao da gas ostaje. sajla od gasa nije zategnuta. stanem na parking, zavrnem saraf za ler on spusti obrtaje. sjedem da vozim, nema trokiranja nikako, odmah krene. ali na ubrzanju je smanjio obrtaje, sad vrti na oko 7500 i slabije ubrzava. nisam gledao svjecicu jer je mrak sad, sutra cu to. mene brine posto je klip 42 stavljen da nema sad malo benzina i da ne zacvika?
i moze li mi neko staviti sliku od igle karburatora i gdje se nalazi ona?
jos da napomenem da mi se na kvacilu jedna od onih plocica raspala. i majstor mi je rekao da trokira na startu zbog toga...
http://www.youtube.com/watch?v=k8MpUJDHYC0&feature=youtu.be na startu je pun gas, video dok je trokirao...