I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
pa od kud si ti točno???drugi put jer moram ič sa starcima k baki...na samrti je pa... Ako češ ič svrati do klanjca....vozi ti se enduro...ja bio ujutro...dobri su!!!
Citat: 1VAN - 25 Lipanj, 2006, 12:06:56pa od kud si ti točno???drugi put jer moram ič sa starcima k baki...na samrti je pa... Ako češ ič svrati do klanjca....vozi ti se enduro...ja bio ujutro...dobri su!!! A da smanjis taj potpis... prevelik je... stvarno ide na živce nakon dužeg gledanja... svako malo tvoj post, a u postu gargonautski potpis...
Citat: Gladiator - 25 Lipanj, 2006, 17:44:02Citat: 1VAN - 25 Lipanj, 2006, 12:06:56pa od kud si ti točno???drugi put jer moram ič sa starcima k baki...na samrti je pa... Ako češ ič svrati do klanjca....vozi ti se enduro...ja bio ujutro...dobri su!!! A da smanjis taj potpis... prevelik je... stvarno ide na živce nakon dužeg gledanja... svako malo tvoj post, a u postu gargonautski potpis...u pravu si , baš irirtira, ali ako čovjeka veseli.....
još je ostalo....svrati sutra do Zaboka...pa češ jest...a odma i popijemo...ja, ti i moj stari
proslo ljeto, a pivica u zaboku visi i dalje... hocemo li