Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner 50 SP - stock setup help
naztee:
Očistio sam, i sada hoće 80, 82-3, ako malo uhvatim zavjetrinu za nekim autom. Ako idem solo po ravnom, bez problema se zaleti 75, samo mu treba...
Probao sam nekad Apriliju SR50 ditech od prijatelja i baš se osjeti koliko je jača u odnosu na ovo moje. Isto kod njega stock sve, bez blokada...
Primjetio sam dva "problema":
Kad ga duže vremena gulim, a kako sam navikao na brže motore, to je 80% full gas, malo kao da smrdi neka plastika, više mi se osjeti elektronički, ali sumnjam da je nešto do toga.
I sinoć u lijevoj krivini na raskrsnici, isto pun gas, kao da se zagušio, malo je pucalo iz auspuha i gušio se pravo koji minut, a onda je pročepio...
dr.mrgood:
Da ti nije začepljen auspuh? Skini ga dole, nadrukaj unutra perolina i polozi ga vodoravno. Zatim ga nakon 15-20 min vodoravno zarotiraj, i ponovi to nekoliko puta. Na kraju istoci sav perolin iz auspuha i dobro auspuh isperi vodom. Mislim da ce ti nakon ovoga letit skuter.
Iwo SR Tuono:
na 1700km se nema šta začepit auspuh
što se setupa tiče trebaju ti pol grama lakše roline nego serijske, dakle 6-6.5gr
treba ti dizna 62-64-66 ovisno o filteru
trebaš skinut taj limić iz karba, iglu stavit na sredinu, vijak zraka zavrnut i odvrnut na krug i pol
više od serijale nemožeš dobit
naztee:
Znači, ne moram prati auspuh?
A hvala, probaću sa ovim setupom, pa ćemo da vidimo kako će se ponašati.
Javim rezultate
IceMan:
bez limica skut ce mu se gusiti....za stock setup ostali limic na karbu, dizna 58 i odvrni dva kruga na vijku od smjese, a rolice stavi serijske tj. 6,4 grama
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju