Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner 50 SP - stock setup help

<< < (3/3)

SixPack:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 16 Lipanj, 2012, 12:28:54 ---na 1700km se nema šta začepit auspuh

što se setupa tiče trebaju ti pol grama lakše roline nego serijske, dakle 6-6.5gr
treba ti dizna 62-64-66 ovisno o filteru
trebaš skinut taj limić iz karba, iglu stavit na sredinu, vijak zraka zavrnut i odvrnut na krug i pol

više od serijale nemožeš dobit

--- Kraj citata ---

.66  :o a šta će mu tolka dizna? .56 sa katom je uvrh glave, tako sam ja vozao na AC, limić obvezno gore, jedino iglu moš malo dignut, role serijala, nemaš šta mijenjati, to je to, više od toga ne možeš dobiti.
Stavi neki jači spuh pa ćeš ići kako treba... s ovime ideš 60-65 za sve preko mu treba dva dana...
Čini mi se da je ivanm stavljao .60 za g.reverse (negdje sam pročitao), meni je .58 na SC08 na AC, i to je to  :icon_thumright:

Kamba:
...dizna 64 max bez limića...čak sam ja stavio 60 diznu i smjesa mi je bila ok i nije se gušio...rolice bi trebale 6.5 grama i to je to od serijale.... :icon_thumright:

...vjerovatno češ kroz kratak period htjet stavit neki spuh pa onda to najbolje napravi odmah ako imaš novca.....Multivar i već će bit puno bolje... :icon_thumright:

IceMan:

--- Citat: SixPack - 22 Srpanj, 2012, 22:45:48 ---.66  :o a šta će mu tolka dizna? .56 sa katom je uvrh glave, tako sam ja vozao na AC, limić obvezno gore, jedino iglu moš malo dignut, role serijala, nemaš šta mijenjati, to je to, više od toga ne možeš dobiti.
Stavi neki jači spuh pa ćeš ići kako treba... s ovime ideš 60-65 za sve preko mu treba dva dana...
Čini mi se da je ivanm stavljao .60 za g.reverse (negdje sam pročitao), meni je .58 na SC08 na AC, i to je to  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
kolika ti je potrosnja sa SC08 na AC serijali?

Jurich:
Ako si maknija limic stavi diznu 64 ako je limic gori onda 58

Evo ja sam upravo stavia diznu 64 i maka limic...perfomanse su maaalo bolje iako su mi pali okretaji za cca200

SixPack:

--- Citat: IceMan - 23 Srpanj, 2012, 15:46:46 ---
--- Citat: SixPack - 22 Srpanj, 2012, 22:45:48 ---.66  :o a šta će mu tolka dizna? .56 sa katom je uvrh glave, tako sam ja vozao na AC, limić obvezno gore, jedino iglu moš malo dignut, role serijala, nemaš šta mijenjati, to je to, više od toga ne možeš dobiti.

--- Kraj citata ---
kolika ti je potrosnja sa SC08 na AC serijali?

--- Kraj citata ---

100km u komadu full gas mi je bilo kolko se sjećam oko 4,2-4,4 lit. tu negdje, a sa katom bez onog tuljka i .56 oko 3,8-4,0  :toothy11:
Inače je oko 4-4,2 samo mene ima... neka sitna curica bi sigurno išla puno brže i gutala puno manje :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju