Općenito > Generalno o skuterima

Aprilia SR 50

<< < (7/8) > >>

steeef:
de jogurt ne pričaj gluposti..videl sam kak tvoja srka ide i kak ima dulji i bolji prijenos..j#bote 45 na sat,baš si čuner.
druga stvar,plastike na novoj srki nisu niš nekvalitetnije od stare,ista glista i nisu tanke 2 mm i ne pucaju kod pada ko na kinezu!
slagal sam susedovu novu srku s koje je bilo padano i to ne jednom pa nema ni pukotine na sebi.
novi sr je manji i kompaktniji skuter i meni se odlično vozi a nisam ga probal gore dolje po ulici nego sam napravil skoro 2 tkm u 10 dana kolko je bil kod mene.na jednu sam slagal kita i kasnije štelanje i isto sam ga fino izvozal,skuter se super ponaša na cesti i u zavojima,ovjes je tvrđi al ak ne pliva ne znači da nevalja.
kaj se tiče sica je manji i neudobniji od stare srke ak se ide na dulje đireve.
bit skuktera je da su mali i kompaktni za brzo probijanje kroz promet u gradu.

JogFromYamaha:
stef pricas gluposti
hoces malo i kompaktno uzmi zipa
ovaj novi sr je sramota i downgrejd s orginalne stare koja je valjala

stef sam zato kaj sam presel tehnicki i imal sve orginal ti se smije, pa se i smij i bedari ako ti je to sve u zivotu cemu se veselis

steeef:
smijem se tebi i glupostima koje pises..kladim se da novu srku nisu ni vozil a kamoli raskapal plastike i mjeril debljinu.
prespoji si sas da ti upuhuje plinove iz auspuha u prijenos pa bus najbrzi na staroj srki  :hello:

JogFromYamaha:
i ti si meni smjesan

ljubo46:
ja imam staru sr 50 2000god i tesko je sad tu pricat i raspravljat koja je bolja od koje, mislim da je nova bolja a da je stara kvalitetnija i moja ima 21000 a kolega ima 2003 god sa 51000km i sad je tek radio generalku (nova radilica i brusen cilindar) i teraj dalje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju