Općenito > Generalno o skuterima

Aprilia SR 50

<< < (6/8) > >>

Tomi_ZG:
Novog sr-a nisam vozil,starog jesam i 50(70) i 150,al ak ima vozne osobine ko i stari onda mu je držanje u zavojima i kočenje bolje neg na runneru,bar sam ja imal taj dojam,samo ga hitiš u nagib i imaš osjećaj da možeš koljenom do poda.Po meni najbolji skuter kaj se tiče voznih osobina.

JogFromYamaha:
novi sr se vozi ko koza a ne bas ugodno ko stari

EmirF121:

--- Citat: JogFromYamaha - 28 Svibanj, 2012, 23:07:51 ---novi sr se vozi ko koza a ne bas ugodno ko stari

--- Kraj citata ---

Upravo to. Vozio sam starog SR-a koji ima puno udobnije sjedište, dok novi ima dosta tvrdo. Čini mi se da je novi malo previše "sportski" skuter, leti po krivinama ali nije za duge staze jer guza trne. 

JogFromYamaha:
nije da je sportski nego stari ima daleko bolje amortizere i vozi se ko da ima pola kile a ne preko 100
jer je jebeno balansiran
na novom me nerviraju plastike bocne koje su ko od lune i zadnje svjetlo
vozis se ko na kozi kojoj cvile redovito kocnice jer su pakne krajnje nekvalitetne
jednostavno se vidi da je sparano na svakom kraju a dok dajes 16000kn za skuter ipak ne zelis da su plastike tanke i slabe
da su plastike kod akumulatora doslovnos neke kineske igracke koje se tesko otvaraju i zatvaraju i koje su tvrde i lako ih se lomi  :angry7:

a onaj tank ulja gore kre tanka za vodu je rad totalnog glupana
o manjem tanku benzina i da ne pricamo

jednostavno su na kvaliteti toliko downgrejdali da je to ocajno

na staroj srki se zaletim kolko zelim i prikocim veoma lagano i bacam se u zavoj da mi koljeno dode 10cm od poda bez da sebe ili skuter forsiram s novim je to krajnje nemoguce jer pri najmanjoj neravnini je instabilan u zavoju i ne daje mi taj osjecaj stabilne lezernosti
stari je totalno flegma skuter
vozis ga po najvecim rupama i bacas ga po zavoju i udaris rupe u zavoju, ne jebe ga opce
a ovaj novi je ko serijska luna s piaggio masinom

dizajn je + na novom al dok malo pogledas znas zasto su ljudi koji imaju staru kupili novu
vozili se tjedan dana i dali novu sinu a  staru uzeli za sebe

Iwo SR Tuono:
Novi sr je bas ko luna s piaghiom gore xD
Prvo sto mi se ne svida je sto si nabijen na volan cijelo vrijeme i upravljanje je neko cudno skroz,probao sam vozit i sav je skucen i nemos nista s tim skuterom
Stara je puno agilnija i upravljivija i voznija,ovo sve novo je shit
Jedino je novi nrg evoluirao spram starog,ovo sve ostalo se downgrejdalo,pogotovo runner,prije je bio ogroman a sad je skoro ko nexus doso a 50cc je xD

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju