Općenito > Generalno o skuterima
Aprilia SR 50
Yamaha_RoXX:
Mislio sam uzet runner novi..a sad nezz ako bi mi nekako moga rec kakva je udobnost, drzanje na cesti, u krivinama..kakva mu je potrosnja..kolika total brzina, kako je suvozacu i tako..
wonderkid:
--- Citat: Yamaha_RoXX - 29 Svibanj, 2012, 18:06:40 ---Mislio sam uzet runner novi..a sad nezz ako bi mi nekako moga rec kakva je udobnost, drzanje na cesti, u krivinama..kakva mu je potrosnja..kolika total brzina, kako je suvozacu i tako..
--- Kraj citata ---
Udobar je i za tebe i za suvozača,max brzina preko 80,potrošnja cirka 4l...
jura_sr:
Ja imam srku 2000 godiste Morini masinai derem frenda na piagg u startu i ukupno kako god pogledas a njegov piaggo 2011 :laughing7: sve serijala stim da on ima gianelli revers a ja arrrow
lukson:
Laik sam kaj se tiče aprilia, slagao sam do sad samo speedfightove.
No imao sam pauzu od 2 godine jel mi ih je bilo pun k....., no konaćno evo sad sa 26 godina sam odlućio uzet apriliu i naravno nisam pogriješio.
Naime kolega je sa posla klincu kupio apriliu morini/carb 2000 godište, mali je naravno ludovao i delao sa njom pi*darije pa ju je meni uvalio za vrlo jeftine nofčeke, a ja sretan ko bebica jer konačno imam nekaj kaj valja.
Uglavnom skuter je cijeli serijala bez blokada, ja sam jedino na njega stavio rolice 4.9 g i malossi red sponge, te ide za početak sasvim ok, no ima par stvarčica kaj se da narihtat ali inaće i ovak serijala ide super i dosta je idržljiva.
Ja sam na skuteru gotove cijele godine,svaki dan se vozim sa i radim dobru kilometražu, imam ga već dobrih pola godine i zasada nikakvih grešaka nisam našao.
Skuter je doslovno TOČI,PALI,VOZI.......eto toliko od mene
DajTeh:
Stara SRka je provjerena roba, ima bolji ovjes i super kocnice, upravljivost i polozaj sjedenja malo kome ne odgovara :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju