Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
nemas sta usporedivat sa 250,ovo je avion za to,skuter ide bolesno,nisam 500 vozio al on ide vjerovatno jos bolje...krejnja neznam,nisam probavo,novi je remen i sve pa dok sjednea potrosnja neznam tocno,al znam da se kazaljka nije pomaknula vec par dana
koje zarulje ima bev 400 u prednjem faru(kratko-dugo?)
H7 i kratko i dugo!!!!
e vi ca imate bevery-a,sad iman 400 ie,i npr kad skrecem imam filing koda se sam ravna skuter,neam pojma,jel to normalno na bevu?
usput bih da pitam da li je brzi beverly 250(ili ako ima 300) ili sp180 ? sorry na offu
ovak,citao sam malo o bevovima,i kao lezajevi volana su problem,znaci imam problem u sredini kad je volan kao da ude u neki zub,kao da ima zub u koji u sredini upadne,jel to do lezaja,ja sam 99% da je
jel imao tko problema sa lezajevima volana?
samo ako je padano imaš problema sa ležajevima
ok,znaci ako ima zub onaj kod motanja volana onda je do lezajeva,jel tako?
Od mog frenda beverly 250 karb , troši 4-5 litara...
svaki tako troši
a daj lažeš,ja znam jednog kom troši ispod 3 litre
Citat: cosa_wp - 29 Svibanj, 2012, 16:01:48ma pricas gluposti čuka laže onda debelo!to ispada da on troši 2,9 litara pa toliko ni Tomos ne troši!Dobro onda sam ja lud!!! Posjeduje taj skuter od 2007. godine prva vlasnica je ona i znam koliko trosi,prosjek je 3-3.5 litre i to je vrh iznad toga ne ide. Neda mi se vise objasnjavati,kad ga kupis i kad ga vozis vise od 5 godina i napravis vise od 10 000 km sa njim javi mi se pa cemo popricati.A ja pricam gluposti!!!
ma pricas gluposti čuka laže onda debelo!to ispada da on troši 2,9 litara pa toliko ni Tomos ne troši!