I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Dobro onda sam ja lud!!! Posjeduje taj skuter od 2007. godine prva vlasnica je ona i znam koliko trosi,prosjek je 3-3.5 litre i to je vrh iznad toga ne ide. Neda mi se vise objasnjavati,kad ga kupis i kad ga vozis vise od 5 godina i napravis vise od 10 000 km sa njim javi mi se pa cemo popricati.A ja pricam gluposti!!!
kad ga ti gupis onda mi se javi i kad budes smjeo voziti po kiši, a to tetka ima, baka ima, cura ima to su kvartovske priče za malu djecu!
baš to 2.9 l na 100 km
Ma 1.7 L troši ako zgasiš jedan cilindar
vidim da ste napisali da imaju razlicite tezine roline na karb ili i.e. verziji..... dali je centralna opruga ista? i kad smo vec kod razlika. kakva je razlika u prijenosu između starog i novog vxr-a, zanima me zbog toga sto novi vxr ima veci kotac...
250ie se bez beda spusti na 2.8-2.9 Mozemo usporedni test napravit karb vs IE
da ali karb ne može ni blizu
To ti mislis!!!
kazem ti kad budes smio voziti po kiši zvrcni me do tad pali kosilicu i kreni na košnju, trava te čeka
Ja smijem voziti po kisi ali ne zelim,nemam potrebe se voziti po mokrom motorom!!!Nisam lud i glup... za to postoje vozila koja ti ne znas kako se zovu a to su automobili!! Da ti objasnim sta je to,to ti je vozilo koje ima krov i kad sjednes u njemu i odes negdje dok pada kisa neces biti mokar.Dosta sam kisnuo dok sam bio mladji na motoru,to mi sada ne treba!!!
centralna opruga ima je ista.stari i novi vxr imaju isti prijenos.
znaci ako novi vxr ima veci kotac imat ce slabije ubrzanje od staroga, ali vecu krajnju?? ma mora bit u necemu razlika! roline??
jbt, ak efz moze onaj brod od nexusa (250IE) drzat na 3,5 litre, di onda nece beverli sa nekim 2-3 puta laksim vozacem
e koji vizit pase na beverly 400,jel pase sa 250 on ima veci?