Općenito > Maxiskuteri
Beverly 250 vs 250 i.e.
steeef:
--- Citat: cosa_wp - 29 Svibanj, 2012, 14:07:01 ---ja nisam imao sta vidjeti kuzis vozim i znam sta vozim vec dosta km-a ti si sad ko rosi u temi da novija runerica ide puno lošije od starih i od peugeota, a lik vozio 5 minuta runnera! a to da karb troši 3,5 litre to ne možeš reć ni dijetetu u vrtiću!
možeš ali dok sastaviš taj svoj sepet ja ću vjerojatno vozit avion :toothy9:
--- Kraj citata ---
nemaš ni za ovo vozačku a kamoli za avion :P
tebe čekam s nabrijanom tomosom s duplim fergazerima,ima da gutaš ina dvotaktol :laughing7:
cosa_wp:
--- Citat: steeef - 29 Svibanj, 2012, 14:23:43 ---nemaš ni za ovo vozačku a kamoli za avion :P
tebe čekam s nabrijanom tomosom s duplim fergazerima,ima da gutaš ina dvotaktol :laughing7:
--- Kraj citata ---
ma de ko te pita za vozačku bitno da se vozi
za Tomosa nemaš rješenje definitivno! :icon_biggrin:
B.E.R.O.:
--- Citat: cosa_wp - 29 Svibanj, 2012, 14:07:01 --- a to da karb troši 3,5 litre to ne možeš reć ni dijetetu u vrtiću!
--- Kraj citata ---
Alo momak pa cura mi ima Beverly-a 250 karburator i dobro znam o cemu pricam!!!
:dontknow: :dontknow:
... ja sam na njemu natukao 15 000 km i znam koliko skuter trosi,sa 5 litara goriva mozes napraviti oko 170 km pa si izracunaj,govorim o kombiniranoj voznji ali vise otvorenoj.
::)
Ne znam za druge ali mozda ovaj je fenomen!!!
cosa_wp:
--- Citat: B.E.R.O. - 29 Svibanj, 2012, 15:56:26 ---Alo momak pa cura mi ima Beverly-a 250 karburator i dobro znam o cemu pricam!!!
:dontknow: :dontknow:
... ja sam na njemu natukao 15 000 km i znam koliko skuter trosi,sa 5 litara goriva mozes napraviti oko 170 km pa si izracunaj,govorim o kombiniranoj voznji ali vise otvorenoj.
::)
Ne znam za druge ali mozda ovaj je fenomen!!!
--- Kraj citata ---
ma pricas gluposti čuka laže onda debelo!
to ispada da on troši 2,9 litara pa toliko ni Tomos ne troši!
B.E.R.O.:
--- Citat: cosa_wp - 29 Svibanj, 2012, 16:01:48 ---ma pricas gluposti čuka laže onda debelo!
to ispada da on troši 2,9 litara pa toliko ni Tomos ne troši!
--- Kraj citata ---
Dobro onda sam ja lud!!! ::)
Posjeduje taj skuter od 2007. godine prva vlasnica je ona i znam koliko trosi,prosjek je 3-3.5 litre i to je vrh iznad toga ne ide.
:dontknow:
Neda mi se vise objasnjavati,kad ga kupis i kad ga vozis vise od 5 godina i napravis vise od 10 000 km sa njim javi mi se pa cemo popricati.
A ja pricam gluposti!!!
:hello: :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju