Općenito > Maxiskuteri

Beverly 250 vs 250 i.e.

<< < (3/17) > >>

steeef:

--- Citat: cosa_wp - 29 Svibanj, 2012, 11:56:55 ---de BERO pričaš gluposti dovedi bilo kojeg 250 karb da vidiš kako ću ga pojesti! uostalom prije 2 tjedna sam se vozio sa 250 karbom i nije bio ni sluga ovome!

--- Kraj citata ---

jel mogu ja stat s tobom? :)
karbovi ko i cvaje ce lagano postat povijest.. i.e. masine su dobro konstruirane i pouzdane,iznimke se dogadjaju ko i svugdi..manje trosi,veca iskoristivost benge i bolje performanse,tak se pokazalo i u praksi a ko razmislja logicki more skuzit dae tak.jos da se optimiziraju mape u ECU-u bilo bi jos bolje po pitanju performansi.

noky007:
250 karb ima zelene rolice od 10 grama zato je brzi u ubrzanju ,dok ie ima narandaste od 14 grama .
Vozio sam  i sa zelenim i sa narandastim,sa zelenim 140 po satu navuc jako tesko,do 130 dode kasnije nabire po 1km lagano, sa narandastima taj ca lovim 140 po satu ,cak i preko.Naravno start i meduubrzanje su puno jaci sa zelenim rolicama.
Moj bev je 250 ie ,druzimo  se unazad 10000km, potrosnja na otvorenoj cesti,znaci tempo je dobar vise manje stalno oko 90-100,tu i tam 120km/h potrosnja oko 3.2 sa suvozacicom.Solo sam ga uspio dobit na 2.8.U principu jedino zimi je znala skakat na oko 3.5L.
Susjedov 250 karb konstantno pije 4-4.5l kod takvih direva,ozbiljni smo ljudi nebumo se lagali  ;D
Sad dal karb moze nadmasit sa laksim rolicama ie koji ima teze u krajnoj  nemam pojma, treba si stat  ;D ,po meni nema logike,jedino ak se zavrti fanj vise onda da.

fiatuno:
evo vozio sam obadva do 60 je dosta življi ie

steeef:
drugačije su mašine pa je logično da je i setap prijenosa drugačiji..
sam kaj su zelene rolice preko 11gr,neznam sad točno kolko a plave su 10.7 koje voze 200cc mašine tak da bi 10 gr bilo previše lagano za 250 maššinu koja razvija snagu na nižim okretajima nego 200.
uglavnom ima se prostora tu još za poštelat prijenos,zavisi i kilaža vozača jer se ne ponaša skuter isto sa nekim ko ima 80 kn i onim koi je 20 kila teži.

cosa_wp:

--- Citat: B.E.R.O. - 29 Svibanj, 2012, 12:14:06 ---J... mu b... znam sta sam vidio!!!!!  :sad3:
Neda mi se objasnjavati... 
::) ::)

--- Kraj citata ---

ja nisam imao sta vidjeti kuzis vozim i znam sta vozim vec dosta km-a  ti si sad ko rosi u temi da novija runerica ide puno lošije od starih i od peugeota, a lik vozio 5 minuta runnera! a to da karb troši 3,5 litre to ne možeš reć ni dijetetu u vrtiću!

--- Citat: steeef - 29 Svibanj, 2012, 12:29:17 ---jel mogu ja stat s tobom? :)
karbovi ko i cvaje ce lagano postat povijest.. i.e. masine su dobro konstruirane i pouzdane,iznimke se dogadjaju ko i svugdi..manje trosi,veca iskoristivost benge i bolje performanse,tak se pokazalo i u praksi a ko razmislja logicki more skuzit dae tak.jos da se optimiziraju mape u ECU-u bilo bi jos bolje po pitanju performansi.

--- Kraj citata ---

možeš ali dok sastaviš taj svoj sepet ja ću vjerojatno vozit avion   :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju