Općenito > Propisi

Registracija skutera preko bivšeg vlasnika

<< < (5/6) > >>

spidi gonzalez:
 :icon_thumright: znao sam da ćeš se ti javit,a da budem iskren tome sam se i nadao jer vidim da si onlajn...hm,samo me još zanima to sa tom kaznom,jer kakav sam pehist garant će lika oderat za to nevraćanje table pa će i mene samim tim oženit za sto evra...šta veliš ti?

Josip-zg:
mislim da neces dobit kaznu ak je do sad nisi dobio,ja nisam registrio motor od 2009 godine,i kad sam odjavljivo motor nisu mi nista rekli

navodno da neki motori jos nisu u "sistemu" tak sam cuo ;) ;) ;) pa ne dolaze te kazne od 700 kuna

3alfa3:

--- Citat: spidi gonzalez - 27 Svibanj, 2012, 21:43:19 --- :icon_thumright: znao sam da ćeš se ti javit,a da budem iskren tome sam se i nadao jer vidim da si onlajn...hm,samo me još zanima to sa tom kaznom,jer kakav sam pehist garant će lika oderat za to nevraćanje table pa će i mene samim tim oženit za sto evra...šta veliš ti?

--- Kraj citata ---

ak sam dobro shvatio, ti to jos nisi kupio. Ne kupuj dok ga on ne odjavi. Nakon toga nemas o cemu brinut

lukaex1t155:
e aj sad da ne otvaram temu novu jer je ova dosta slična
sta se onda desava u situaciji ako je skuter prije bio na firmu i ja sad imam račun al nikad nisam prepiso na sebe,a želim ga prodat
znaci bivsi vlasnik je izdo račun i vise nema nikakve veze sa tim jer ja sad moram sa tim računom na moje ime i osobnom ic na tehnički....
a na računu jasno stoji moje ime i prezime,znači to se nemože mjenjat
znaci bez kupoprodajnog ugovora jer nije potreban zbog računa
...skuter je odjavljen
i sta sad,ja da ga prodam,moram ga 1. registrirat na sebe i onda tek prepisat na 2.kupca? ili kakva je to procedura
inace nemam uopce iskustva s tim
?!  :dontknow:

konig:
Evo,odmah da pitam i ovo,moraju li se podmiri sva dugovanja prema policiji(kazne) da bi se moglo vozilo registrirati?jer imam neku kaznicu od par sto kn zbog preticanja preko pune :sad3: ,naravno,to sam napravio sa vozilom koje mislim registrirati

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju