Općenito > Propisi
Registracija skutera preko bivšeg vlasnika
vale_vx:
--- Citat: konig - 26 Svibanj, 2012, 11:50:05 ---govorim za SR 125,motocikl po njihovim pravilima je to :toothy12:
--- Kraj citata ---
onda prvo platit porez na poreznu, pa tek onda dalje....
konig:
--- Citat: vale_vx - 26 Svibanj, 2012, 12:32:37 ---onda prvo platit porez na poreznu, pa tek onda dalje....
--- Kraj citata ---
da,ali sam čitao da vozila starija od 10 god ne plaćaju porez,a moj je 99. god :dontknow:
vale_vx:
--- Citat: konig - 26 Svibanj, 2012, 12:58:45 ---da,ali sam čitao da vozila starija od 10 god ne plaćaju porez,a moj je 99. god :dontknow:
--- Kraj citata ---
vozila starija od 10god ne plaćaju godišnji porez, ali 5% pri kupoprodaji se plaća uvijek
spidi gonzalez:
Pozdrav!Evo kad je tema friška pa da pitam...skuter je bio registriran 2004. to je ujedno i bila prva rega,od tada leži neregistriran uz to nisu niti tablice vraćene,čovjek veli da mu nije ništa stiglo od policije doma,nikakva obavijest ili slično?Radi se o tome da bi ja uzeo skuter i napravio prijepis nakon što ga lik odjavi (jbg nakon 8 godina??) i riješi sasvim sigurnu zavrzlamu,ako je tko bolje upućen u sve to,volio bi čut vaša mišljenja o tome.Neznam dali postoji kakva zastara tog slučaja nevraćanja tablice ili slijedi kazna od nekih 700 kuna,jer ipak je prošlo osam godina a da ipak stanem u čovjekovu obranu,radi se o starijem čovjeku kojem je to bilo prvo ikad registrirano vozilo na njegovo ime pa otuda i ta neupućenost u sve to vezano uz odjavu vozila i vraćanje tabli. :icon_scratch:
3alfa3:
--- Citat: spidi gonzalez - 27 Svibanj, 2012, 21:26:02 ---Pozdrav!Evo kad je tema friška pa da pitam...skuter je bio registriran 2004. to je ujedno i bila prva rega,od tada leži neregistriran uz to nisu niti tablice vraćene,čovjek veli da mu nije ništa stiglo od policije doma,nikakva obavijest ili slično?Radi se o tome da bi ja uzeo skuter i napravio prijepis nakon što ga lik odjavi (jbg nakon 8 godina??) i riješi sasvim sigurnu zavrzlamu,ako je tko bolje upućen u sve to,volio bi čut vaša mišljenja o tome.Neznam dali postoji kakva zastara tog slučaja nevraćanja tablice ili slijedi kazna od nekih 700 kuna,jer ipak je prošlo osam godina a da ipak stanem u čovjekovu obranu,radi se o starijem čovjeku kojem je to bilo prvo ikad registrirano vozilo na njegovo ime pa otuda i ta neupućenost u sve to vezano uz odjavu vozila i vraćanje tabli. :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Samo nek on odjavi vozilo i sve 5. Tebas dobit ponistenu prometnu, knjizicu vozila i ovjereni kupoprodajni ugovor. Tada ides na tehnicki itd....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju