Općenito > Propisi

Registracija skutera preko bivšeg vlasnika

<< < (6/6)

darac_os:

--- Citat: konig - 29 Svibanj, 2012, 13:27:56 ---Evo,odmah da pitam i ovo,moraju li se podmiri sva dugovanja prema policiji(kazne) da bi se moglo vozilo registrirati?jer imam neku kaznicu od par sto kn zbog preticanja preko pune :sad3: ,naravno,to sam napravio sa vozilom koje mislim registrirati

--- Kraj citata ---

ma to nema veze s vozilom nego s osobom koja je to napravila.. teret na vozilo mogu biti kojekakvi krediti.. itd.

strikoo:

--- Citat: lukaex1t155 - 28 Svibanj, 2012, 22:23:05 ---e aj sad da ne otvaram temu novu jer je ova dosta sličn
znaci bivsi vlasnik je izdo račun i vise nema nikakve veze sa tim jer ja sad moram sa tim računom na moje ime i osobnom ic na tehnički....
a na računu jasno stoji moje ime i prezime,znači to se nemože mjenjat
znaci bez kupoprodajnog ugovora jer nije potreban zbog računa
...skuter je odjavljen
i sta sad,ja da ga prodam,moram ga 1. registrirat na sebe i onda tek prepisat na 2.kupca? ili kakva je to procedura
inace nemam uopce iskustva s tim
?!  :dontknow:

--- Kraj citata ---

napraviš kupoprodajni i daš novom kupcu račun da ima slijed kupnje. On sa svim tim papirima ide na tehnički, napravi papire i to je to.
Osim ako je preko 50cc onda prije svega na poreznu.

banderovo:
koliko na kraju dode prijepis i dali se i polica automatski prepise?

strikoo:
Polica se ne može prepisati. Javni bilježnik + novi papiri i tablica ako se mijenja + 35kn biljegi + 3kn

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju