Hi,
Bio ja kod jednog majstora sa istim problemom. Ali ja sam htio da mi produži originalni sic (vozački) skroz do kraja suvozačkog da se mogu i pomaknut malo s riti unazad. Uglavnom rekao je da je sve izvedivo i da će mi on sve fino naspužvat i istapecirat, samo da mu donesem konstrukciju.
I tu sam stao za sad, još izmišljam kako bi i da li bi to sve napravio.
MAJSTORE! Pa kak se toga nitko nije sjetio
Prvo da se nadovežem na ovo:
original spužvu se izreže tj spusti ko kad glavu spuštate ...
Ja mislim da je na dnu one postojeće spužvice plastika debljine cca 5-6 mm i da se ta spužva samo postruže sa te plastike. Ako me dobro sjećanje služi, ipak je to 2 godine kolko nemam aeroxa
E sad dalje: ta plastika bi se mogla bez problema spojiti sa plastikom glavnog sica kod plastičara i onda staviti spužvu i sve zajedno tapicirati u kožu. Bilo bi tu prije svega pripasivanja, ali ono što je još bitno je da se stave nekakvi gumeni komadi koji bi se pričvrstili ispod suvozačevog sica na koje bi "sjedao" dio sica za suvozača. U tom slučaju bi bilo lakše izvedivo napraviti samo veliku rupu za rezervoar jer nebi trebalo trošiti živce na rupe za šerafe koji drže bočne plastike, a jedini problem je onda pričvrstiti bočne plastike na ramu... ali tu nebi trebalo biti puno problema
I to bi čak i solidno izgledalo.
Čak se i ne mora staviti rupa za rezervar kad se ionako može sic dići
Ja da sam na mjestu nekoga ko ima viziju kako to napraviti bi se počeo profesionalno baviti sa time i dobro zarađivati
Al j#biga... mogu samo ideju dati