Tehnički kutak > Tuning skutera

Kolika je temp. rashladne tekucine?

<< < (7/9) > >>

SlowRider:
Mozda bi pasao kiler od Malagutija F12 na Lunu, jer on ima 2 mala kilera iza 2 stapa od vilice.

A ovo za mjerenje temp. nemam trenutno vremena da usporedim na nekoliko razlicitih skutera i setupa, ali ovaj laserski mjerac uperis u sto god hoces i on mjeri temp. Jel bi vrijedilo cemu mjerenje temp. grane, cilindra na odredjenom podrucju...

ivanm:

--- Citat: 3alfa3 - 05 Svibanj, 2008, 01:38:12 ---Ako mislis na ovo najnovije zacvikavanje (500 metara full gasa) onda te moram razocarat - nebi ti ova chuka uopce pomogla jer nebi stigla tako brzo izmjeriti temperaturu.

--- Kraj citata ---
e, neznam zakaj mi se to dogodilo, moram napravit rejetting karba..

SlowRider:

--- Citat: robert - 04 Svibanj, 2008, 22:22:11 ---misliš na ovo u kombinaciji sa ovim satom?

--- Kraj citata ---

ja bi si to uzeo na LC. A ovo sto puca podloska, neznam jel bi bilo pametno gurnut to u posudicu vode pa neka mjeri :frajer:

3alfa3:

--- Citat: SlowRider - 05 Svibanj, 2008, 10:11:26 ---ja bi si to uzeo na LC. A ovo sto puca podloska, neznam jel bi bilo pametno gurnut to u posudicu vode pa neka mjeri :frajer:

--- Kraj citata ---

Moze, samo racunaj da je najpreciznije mjerit temperaturu vode u glavi motora.
Bilo bi stvarno smijesno da ti (ako ga uopce imas) termostat zasteka, a chukica pokazuje mlaku vodu dok u cilindru kuha.  :)

SlowRider:

--- Citat: 3alfa3 - 05 Svibanj, 2008, 12:48:18 ---
--- Citat: SlowRider - 05 Svibanj, 2008, 10:11:26 ---ja bi si to uzeo na LC. A ovo sto puca podloska, neznam jel bi bilo pametno gurnut to u posudicu vode pa neka mjeri :frajer:

--- Kraj citata ---

Moze, samo racunaj da je najpreciznije mjerit temperaturu vode u glavi motora.
Bilo bi stvarno smijesno da ti (ako ga uopce imas) termostat zasteka, a chukica pokazuje mlaku vodu dok u cilindru kuha.  :)

--- Kraj citata ---

Imam onaj bezvezni termostat koji okida kad je kriticno crvenu lampicu (ili kada 2 karike zavrse u ispuhu ;D).
A vodena pumpa baca jak mlaz vode u posudicu tako da vrlo brzo dodje u posudicu iz cilindra.

Al budem izmjerio normalnu temp. pa pod vecim opterecenjem, usporediti neke stvari i prepoznati trenutak kada pocinje ici u krivom smjeru.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju