Tehnički kutak > Tuning skutera
Kolika je temp. rashladne tekucine?
ivanm:
ma ne kažem ništa al AC je sranje, pogotovo po ljetu, nema tu poštenog tuninga..
sa LC možeš radit kaj oćeš, sa gusom možeš turpijat midrace..
vpucko:
hehehe veci karb, oversize vent, onaj "spojler" i voznja 10 minuta po 40 stupnjeva pa stanes jednu zapalit pa opet tako :) hehehe
Crazy Kuree:
Vozio sam ja gus i po većim vrućinama bez ikakvog dodatnog hlađenja i izdržo je svašta i to sa shotom al minareli makina haha sad je alu kit sa onim spojlerom i karb sam kupio 21 mislim da neće bit problema samo još treba klip i plastika stić.do kraja tjedna opet derem
baotian500:
ja vec isto vidim da cu imat problema prek ljeta,jer jucer sam napravio jedan krugic od 20 km,bilo je dosta brijegova i to,i motor se vec sad puno zagrijava,morat cu i ja uzet jedan kontrolor temperature,pogotovo ce mi trebat sad prek ljeta kad nabavim shot
3alfa3:
--- Citat: ivanm - 04 Svibanj, 2008, 23:32:39 ---da sam imao to nebi mi cviknuo kit..
--- Kraj citata ---
Ako mislis na ovo najnovije zacvikavanje (500 metara full gasa) onda te moram razocarat - nebi ti ova chuka uopce pomogla jer nebi stigla tako brzo izmjeriti temperaturu.
Samo mjerenje temperature ispusnih plinova bi ti na vrijeme dalo do znanja da se sprema sranje. I to da ne mices oci sa te chukice i kad vidis da naglo prelazi 650C kocis i to uz pumpanje gasa da zalijevas svjezom smjesom cilindar.
--- Citat: robert - 04 Svibanj, 2008, 23:48:10 ---nema šanse da negdje uguram kiler i posudicu na luni!
--- Kraj citata ---
Ima sigurno, ali ti je vjerojatno estetika bitna pa si zapravo onemogucen staviti ga.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju