Tehnički kutak > Tuning skutera

Kolika je temp. rashladne tekucine?

<< < (8/9) > >>

3alfa3:

--- Citat: SlowRider - 05 Svibanj, 2008, 12:53:52 ---Imam onaj bezvezni termostat koji okida kad je kriticno crvenu lampicu

--- Kraj citata ---

Nisam mislio na mjerac temperature, nego termostat koji otvara protok vode kroz cilindar kad se skuter zagrije.

SlowRider:

--- Citat: 3alfa3 - 05 Svibanj, 2008, 12:58:44 ---
--- Citat: SlowRider - 05 Svibanj, 2008, 12:53:52 ---Imam onaj bezvezni termostat koji okida kad je kriticno crvenu lampicu

--- Kraj citata ---

Nisam mislio na mjerac temperature, nego termostat koji otvara protok vode kroz cilindar kad se skuter zagrije.

--- Kraj citata ---

...da zamjenio sam imena, nemam termostat radje zagrijavam, a termoprekidac tj. mjerac temp. mi nije pouzdan.

ivanm:
zašarafi taj limić ispod indikatora temperature na glavi..

vladans:
Kupujem taj koso termometar uskoro ali neznam koju temperaturu da ocekujem za ac?
Ovde se pominje 110 stepeni, da li moze neko da kaze koje su preporucene vrednosti?
Radi se o stage 6 70 cc sport alu kitu...

3alfa3:

--- Citat: vladans - 10 Svibanj, 2008, 16:46:21 ---Kupujem taj koso termometar uskoro ali neznam koju temperaturu da ocekujem za ac?
Ovde se pominje 110 stepeni, da li moze neko da kaze koje su preporucene vrednosti?
Radi se o stage 6 70 cc sport alu kitu...

--- Kraj citata ---

110 je gornja granica gdje jos uvijek kit nebi trebao riknuti. Ali tako ne moze dugo trajati.
Preporucena je puuuuno manja. Racunaj da je sve ispod 85 u redu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju