stari ovakav spuh vjeruj nije dobro rješenje,iako je on ljepo cuje i sve to .. ako on ovako riga vatru onda ti je jasno da ces kroz par tisuca km morat na slaganje glave i slaganje ventila jer ce pocet pustat,motor ce trosit i nece vuc dobro eto samo da znas,jer meni je kroz 10.000 km glava pocela pustat kompresiju na mom 209 vxr ,a meni deak zatvoreniji neg tvoj serdarevic
takvi spuhovi brzo razjebu glavu ventile i ostalo,poremete povratne plinove itd..
za tehnicki mene pustili,malo zezali da je glasan al nista posebno.. vratili me jedino radi lampe štop svijetla.kupio na pumpi prek puta zamjenio i prolaz
nebih se uopće složio s tim
zbog auspuha skuteru nema bit šta, ovo šta po ss-u pričaju budu otišli ventili, glava, klip, ma joj, ajd jel se kome to desilo??
zašto bi se to desilo zbog auspuha???
ja na svom imam auspuh min. 18000km i sve ok, motor pali na zub, nedimi, netroši, neronda, glava i ventili u perfektnom stanju
broken ima ful ful otvoren auspuh, otvoreniji nego serdarević i to već dosta kilometara, ima sve od dijelova na skuteru i glava super, ventili dobri, ma sve novo ko iz dućana
prije je tebi glava otišla zbog tvrđih federa ventila i kilometara nego zbog auspuha
vjeruj mi, nemre ti to auspuh napravit