Tehnički kutak > Tuning skutera

NRG Power BASE??

<< < (6/8) > >>

ivanm:
svaki ležaj je na skuteru na 20000km loš i ima lufta, poliamidni i prije, ja sam sad stavio NTN sa čeličnom rešetkom i 8 kuglica, taj bi trebao biti trajniji...
inače nisam imao problema sa KBC, nekoliko sam ih skinuo na 15-20000km i bili su ok, to što ima lufta nema veze.. on ima zračnost..
a nekoliko idu sa base setupima i dalje i sve je ok..
a gle mijenjaj ležaje ak imaš viška para al ja ih nebi mijenjao bar do 15000km..

dnbfreak:

--- Citat: Armando - 22 Svibanj, 2012, 08:28:23 ---DNB imam isti skuter kao i ti, doduše moj ima oko 4000km, i nikako da si naštimam auspuh i naštelam, a imam variomat, red sponge, stage 6 kvačilo i zvono.. zanima me koliko ti skuter ide po nekoj  uzbridici, laganoj i većoj? rekao si da po ravnom 93, možda sa variomatom i bude bolje, najbolje ti je multivar 2000, tako bar svi kažu.

--- Kraj citata ---

hm... a ovisi kakva uzbdrica... niti na jednoj uzbdrici se ne muci ni najmanje... ja i cura na skuteru, uzbrdica recimo si 35 stupnjeva, 50 drzi bez problema. neka blaža uzbrdica ja i cura 65-75 recimo si... po ravnom bez beda oko 80 :)

dnbfreak:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 21 Svibanj, 2012, 23:59:18 ---dok god živiš u rijeci za skuter tuning se nemoraš brinut  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Onda ako se odlucim na tako sta, tebe kontaktiram :)

Armando:
hvala ti na odgovoru, e sad me zanima, s čime bi dobio više, s Rekordom, ili Reversom? mislim na brzinu, i sa mojim setupom, znači malossi multivar 2000, red sponge, dizna 64, rolice neznam, treba probat, stage 6 kvačilo i zvono, centralna serijska.. šta je bolje i pametnije? i koji se manje čuje? imao sam laser x pro, ubi bože..

dhorvat:

--- Citat: Armando - 22 Svibanj, 2012, 15:53:16 ---hvala ti na odgovoru, e sad me zanima, s čime bi dobio više, s Rekordom, ili Reversom? mislim na brzinu, i sa mojim setupom, znači malossi multivar 2000, red sponge, dizna 64, rolice neznam, treba probat, stage 6 kvačilo i zvono, centralna serijska.. šta je bolje i pametnije? i koji se manje čuje? imao sam laser x pro, ubi bože..

--- Kraj citata ---

laser x pro je base auspuh i ima relativno uski powerband, malo ga je teže naštelat. Ali ide! Reverse je sličan tom spuhu po snazi, ali ga je lakše naštelati, doduše isto je base spuh. A zašto baš mora biti Giannelli...?  :toothy11:

Makar meni se sviđa kak serijski NRG ide sa Yasuni R-om, ali se zato vrtiiiiiii  :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju