Tehnički kutak > Tuning skutera
NRG Power BASE??
dnbfreak:
Ljudi hvala na odgovorima!
Onda definitivno za sad nista :/ skut ide super i ovako... pa cu vidit malo kasnije dal cu jos sta radit i sta cu radit :)
Samo pitanje je onda kome vjerovat!? :/ U mašine i motore i skutere se ne kuzim... mislim znam nesto bla bla sta sam po netu procito pa kolko tolko sam uspio povezat sta je sta i sta cemu sluzi u mašini :P al niti jednu nisam sam otvorio, nit imam alat ni nista... tako da ako bi bilo sta radio moram dat nekome... isto tako me bilo tko moze s*ebat i uvalit mi bilosta, i napravit posao preko k*rca, i onda kad mi krenu sranja da se pojedem ziv :/
Tomi_ZG:
E pa zato tu imaš ljude na forumu koji su provjereni i znaju to složit i uštelat i kaj je najbitnije to su radili desetke puta i to imaju u malom prstu,kad ti takav slaže stvarno se nemoraš brinut.
Iwo SR Tuono:
--- Citat: dnbfreak - 21 Svibanj, 2012, 23:42:44 ---Ljudi hvala na odgovorima!
Onda definitivno za sad nista :/ skut ide super i ovako... pa cu vidit malo kasnije dal cu jos sta radit i sta cu radit :)
Samo pitanje je onda kome vjerovat!? :/ U mašine i motore i skutere se ne kuzim... mislim znam nesto bla bla sta sam po netu procito pa kolko tolko sam uspio povezat sta je sta i sta cemu sluzi u mašini :P al niti jednu nisam sam otvorio, nit imam alat ni nista... tako da ako bi bilo sta radio moram dat nekome... isto tako me bilo tko moze s*ebat i uvalit mi bilosta, i napravit posao preko k*rca, i onda kad mi krenu sranja da se pojedem ziv :/
--- Kraj citata ---
dok god živiš u rijeci za skuter tuning se nemoraš brinut :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Nedim92:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 21 Svibanj, 2012, 23:29:12 ---ovaj danas novi piaggio ako ti radilica i ležajevi dožive 20tkm na serijskom cilindru bez rezo auspuha imaš sreće, već na 15tkm ako imaš love i volje trebalo bi se uhvatiti ležajeva i eventualno radilice jer ovo što danas rade je prestrašno
btw moto matušić bježi glavom bez obzira od njihovog servisa, jebeš i garanciju i sve ako ti oni krenu nešto kopat po skuteru, imam ti ja par primjera iz njihovog servisa koji su svi završili ribanjem pa su kod mene došli svi redom plakat u garažu kako su istresli novca i novca a nakraju kompletni setupovi poput due+ i mhr replice su zavšravali u smeću zbog njihove stručnosti, tako da nek ti oni niš ne diraju
ako misliš šta raditi na skuteru ima nas par iz rijeke koji radimo piaggio i možemo ti pomoći oko dijelova i pružiti kakvu takvu servisnu podršku ako neznaš sam oko skutera i to je to
ovo ti govorim čisto prijateljski, ne držim niakav servis nit mi je matušić konkurencija al samo kažem da oni ali i bilo koji servis (sjetimo se sprinta :) ) radi to nije nikako u redu, osoblje je u prvom redu glupo, neobrazovano i kad pogriješe izuzetno bezobrazno po pitanju preuzimanaj odogovornosti
--- Kraj citata ---
Samo bi da potvrdim to oko Piaggio motora, imam starog Runnera 1997 god dakle prva serija, Motor ima sada 43000km niti ima lufta niti bilo sta lezajevi uredu, semerinzi uredu, ja prosto ne mogu da vjerujem :toothy10:
Armando:
DNB imam isti skuter kao i ti, doduše moj ima oko 4000km, i nikako da si naštimam auspuh i naštelam, a imam variomat, red sponge, stage 6 kvačilo i zvono.. zanima me koliko ti skuter ide po nekoj uzbridici, laganoj i većoj? rekao si da po ravnom 93, možda sa variomatom i bude bolje, najbolje ti je multivar 2000, tako bar svi kažu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju