Tehnički kutak > Tuning skutera

NRG Power BASE??

<< < (7/8) > >>

dnbfreak:

--- Citat: Armando - 22 Svibanj, 2012, 15:53:16 ---hvala ti na odgovoru, e sad me zanima, s čime bi dobio više, s Rekordom, ili Reversom? mislim na brzinu, i sa mojim setupom, znači malossi multivar 2000, red sponge, dizna 64, rolice neznam, treba probat, stage 6 kvačilo i zvono, centralna serijska.. šta je bolje i pametnije? i koji se manje čuje? imao sam laser x pro, ubi bože..

--- Kraj citata ---

Kazu ljudi da su Rekord i Reverse skoro pa isti spuhovi... ja sam uzeo Rekord jer mi strava izgleda... i zadovoljan sam koliko je skut vise snage dobio, i zvuk mi je isto super... ne dere se jako... iznenedio sam se sa zvukom... ocekivo sam da ce se puno vise derat i bit nekako metalan zvuk, al sam se ugodno iznenadio :)

Armando:
di si kupio rekorda i jel kromiran ili? ja sam tu u rijeci sve živo pretresao, imaju samo Reverse, a čuo sam da je on najbolji za Nrg Power, ma Zx-a nema ni za ljek, a on je isto strava.. da Laser x pro je teško naštelat, za Yasuni neznam..bitno je da što bolje ide, a da se što manje dere :P

Grale:
razmisli o zxr-u...relativno je tih jer ima velik top,jači je od zxa i ima širok powerband,znaci da ga je lakše nastelat...a košta 1100 i nekaj kn na webshopu

dnbfreak:
U Moto Matušiću sam uzeo Rekorda, 1150kn.
LeoVince ti drzi sprint tamo na Turniću, ako nemaju trenutno, vjerovatno mogu narucit...

Jurich:
koliko znam revers ti je najtiši rezo auspuh od te ekipe...s obzirom koliko kosta mislim da je super

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju